El-Bab'tan selam gönderen Mehmetçiğimizin ailesine ziyaret

TAKİP ET

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye El Bab'ta bulunan mehmetçiğimiz DAEŞ'e atılan bombaların üzerine isim yazıp Samsun'a selam göndermeye devam ediyorlar. Bu kapsam da Samsunlu bir mehmetçiğimizden bir selam da Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur'a geldi.

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye El Bab'ta görevli Ayvacık  İlçesi nüfusuna kayıtlı Topçu Üsteğmen Yusuf Hekim Operasyonda kullandıkları top mermisinin üzerine Belediye Başkanı Mustafa Belur’un adını yazıp resimleyerek sosyal medya hesabından selamını yolladı.

 

Bu anlamlı mesaja duyarsız kalmayan Başkan Belur'da İlçenin Sahilköyü mahallesinde oturan Topçu Üsteğmen Yusuf Hekim’in ailesine moral ziyaretinde bulundu. 

Böylesine değerli bir subay ve hayırlı bir evlat yetiştirdikleri için ailesine sevgi ve şükranlarını sunan Belediye Başkanı Mustafa Belur “Özellikle Fırat Kalkanı Harekatı'ndan dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimize teşekkür ediyorum. Harekatın esas amacı Türkiye'nin sınırlarını terör örgütlerinden korumak. Oradaki askerlerimizin  mücadelesi Büyük Türk Milletinin mücadelesidir. Sevgili Yusuf kardeşim orada zor şartlar altında vatan koruyuculuğu yapmakta ve bize gönderdiği anlamlı resimli selamıyla da bundan gurur duyduğunu bizlere hissettirmektedir. Tüm askerlerimizden Allah Razı olsun, Allah yar ve yardımcıları olsun. ” dedi