Eren Günhan Ulusoy en güçlü 40 Ceo arasında!

TAKİP ET

Ulusoy Un'un Ceo'su Eren Günhan Ulusoy, Ekonomist Dergisinin Temmuz 2018 sayısında yayınlanan "40 yaş altı en güçlü 40 Ceo'su" araştırmasında 3. sırada yer aldı. Ulusoy, başarılı çalışmalarıyla göz doldurmaya devam ediyor.

Genç yöneticilerin iş dünyasındaki yükselişleri sürüyor. Bu yükselişin isimlerini yakından takip eden Ekonomist Dergisi, temmuz 2018 sayısında düzenlediği "40 yaş altı en güçlü 40 Ceo'su" araştırmasının sonuçlarını açıkladı.
Kurdukları şirketle Samsun'a istihdam sağlayan, katma değer sağlayan, en etkin bir şekilde yaptıkları sosyal yatırımlarla sadece bölgesine değil, ülkesine katkı sağlayan Ulusoy Un, başarılarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. 
Bu anlamda Ulusoy Un'un Ceo'su Eren Günhan Ulusoy, Ekonomist Dergisinin Temmuz 2018 sayısında yayınlanan  "40 yaş altı en güçlü 40 Ceo'su" araştırmasında 3. sırada yer aldı. 

Dergide ayrıca, Ulusoy Un'un Ceo'su Eren Günhan Ulusoy, hakkında bilgilerde verildi. 
260 çalışanıyla, yıllık 1.800 Milyon TL cirosu ile 37 yaşındaki Ulusoy'un, Fahrettin Ulusoy'un kurucusu olduğu Ulusoy Un'un Ceo'luğuna, 2010 yılında geldiğini yazan dergi, şirketin tepe yönetiminde olan Ulusoy'un,tecrübenin genç yöneticilerde yaşlı yöneticilere nazaran daha sınırlı seviyelerde olabileceğini fakat dijital çağda yeniliklere daha hızlı adapte olabilme ve dinamizimin artık daha önemli olduğunu yazarken, bir işe başlamadan önce risk hesaplarını yapıp girişimde bulunmaktan çekinmemek gerektiğini belirten Ulusoy, bilgi ve tecrübeye güvenip risk hesabını doğru yaparak kararlar almanın başarıya giden yol olduğunu söylüyor.