Ersin Yılmaz iddiaları yalanladı

TAKİP ET

Samsun basınında ve ulusal basında yer alan Paralel doktora bir kıyak daha başlıklı haberi, Doktor Ersin Yılmaz gazetelere verdiği ilanla yalanladı.

Doktor Ersin Yılmaz, şahsı ve şirketi adına son günlerde ulusal ve yerel basında yer alan haberlere, ilanla cevap verdi. Haberlerin gerçek dışı ve mesnetsiz olduğunu belirten Yılmaz, kamuoyunun yanıltılmayı çalışıldığını söyledi.

Paralel doktora bir kıyak daha başlığı altında çıkan haberin her kelimesinin tamamen düzmece olduğunu belirten Yılmaz, "Haberlerde konu olan 20 milyon liralık ihale alındığı iddiası gerçek dışıdır. 2016 yılı içinde başka bir şirket ismi ile 5,5 milyon TL ihale aldığım iddiası tamamen asılsızdır. Ne böyle bir ihale vardır ne de başka bir şirket vardır. Bu husus Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Samsun Ticaret Sicil Memurluğunda kayıtları ile sabittir" dedi.

İhalelerin davetiye usulü ile yapıldığı iddialarının da tamemen asılsız olduğunu dile getiren, Yılmaz, "İhaleler son derece şeffaf tüm kamuoyuna açık ve herkesin girebileceği şekildedir. İhaleler Elektronik Kamu İhale Platformunda (EKAP) ve gazetelerde yayınlanmaktadır. Nitekim ihalelere gerek il içinde gerekse il dışında firmalar da iştirak etmiştir. Bu zamana kadar şahsım ve şirketim son derece şeffaf, hesap verebilir, hak ve dukuka bağlı olarak hareket etmiştir" dedi.

Doktor Yılmaz, "Kendilerine menfaat temin etmek amacında olan bir takım kurum ve şahıslar hedeflerine ulaşabilmek amacı ile şahsıma paralelci sıfatı vermek isteyerek karalama yarışı içinde bulunmaktadırlar" şeklinde kounştu.