Ertürk İnşaat'tan Gençlik ve Kadın Kolları'na iftar

TAKİP ET

AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi ve Ertürk İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ertürk, AK Parti Atakum İlçe Kadın ve Gençlik Kolları üyelerine iftar yemeği verdi.

AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi ve Ertürk İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ertürk, geleneksel iftar programlarını sürdürüyor. Ertürk, 

Cihangir Restoran'da düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Özil, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Halil Ayhan kadın ve gençlik kolları üyeleri ve Ertürk ailesi katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Ertürk İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ertürk, birlik, beraberlik ve paylaşma duygusunun en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayında bir arada olmanın manevi duygusunu yaşadıklarını belirterek, ''Ramazan sofraları bizi bir araya getirmenin ötesinde her anlamda birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine katkı sağlıyor. Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğrultusunda bu birliktelikleri çok önemsiyorum. İnşallah Cenab-ı Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul eder. Bu anlamda davetimize katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz herkese şükranlarımı sunuyorum'' dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Özil ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Halil Ayhan ie iftara katılanlar birlik ve beraberlik için Levent Ertürk’e teşekkür etti.