'Esnaf ne derse o olacak'

TAKİP ET

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Eyüp Aydın, Salı günü saat 13:00 da, Madeni Sanatkarlar Odası, Aydın Şahin Konferans Salonun'da yapılacak olan seçimli genel kurul öncesi bütün üyelere çağrıda bulunarak, ' Aylar öncesinden hiç kimseyi ayırt etmeden, ötekileştirmeden çıktığımız bu yol, ortaya koyduğumuz enerji ve birliktelik sayesinde tamamına erecektir. Salı günü sandıkta, esnafın dediği olacaktır' dedi.

SANDIK İRADEDİR, GELECEKTİR

Salı günü yapılacak seçimin çok önemli olduğunu, atılacak her oyun, sahip çıkılan her iradenin hayali kurulan güçlü esnaf modeli için büyük bir başlangıç olacağını ifaden Eyüp Aydın, “ Biz bu seçim sürecinde hiç kimsenin yapmadığını yaparak, proje ve ortaya koyacağımız hizmetleri kayıt altına alarak bütün üye ve esnaflarımıza dağıttık. Yapacaklarımızı ve oluşturmak isteğimiz güçlü yarınlar için hedeflerimizi ortaya koyduk. Sorunlarımız zaten belli idi, biz çözümleri konuştuk. Her problem için bir çözüm ve proje hazırladık. Bütün bunları ise tek başımıza değil, görüşü, düşüncesi ve bakış açısı ne olursa olsun ayırt etmediğimiz üyelerimizle birlikte yaptık. Belki de en önemlisi biz, henüz seçilmeden, seçilme kaygısı yaşamadan bir araya gelmeyi başardık. Şimdi bir araya geldiğimiz de neler yapacağımızı göstereceğimiz ilk aşamaya geldik. Anlayışımız, ben ne istersem değil, alın teri ve emek sahibi olan esnaf ne derse o olur olmuştur. Salı günü de kimsenin şüphesi olmasın, birileri için değil, birilerinin dediği değil, güçlü bir gelecek isteyen, Esnaf ne derse o olacak” diye konuştu.

YAPILACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Esnaf ve Sanatkarların gerek ülke ve gerekse şehir yaşamına etki ve katkısının çok büyük olduğunu ifade eden Aydın, “ Esnaf ve Sanatkarlarının mutlu olmadığı, kendini güvende hissetmediği bir ortamda, yaşama dair bir çok şey eksik kalacaktır. Hedefimiz esnafımızı önce bir araya getirmek, birlikteliğimizi oluşturmak ve sonrasında bütün problemlerimizi tek bir vücut halinde çözüme kavuşturmaktır. SMSO üyeleri, mesleklerinin ve yaptıkları işin saygın birer üyeleridir. Onlar, kenara atılacak, sadece aidat günlerinde hatırlanacak, tek bir kez olsun ‘nasılsınız’ diye sorulmayacak kişiler değildir. Nasip olursa salı gününden sonra, önce şehrimize ve sonrasında ülkemize örnek olacak bir oda teşkil edilecektir. Herkesin fikrinin, düşüncesinin ve görüşlerinin değerli kılınacağı bir ortam oluşacaktır. Esnafımız ayağa kalkmış ve yarınlarımıza emin adımlarla yürümek için kararını vermiştir. Rabbim, her ne olacaksa sadece ve sadece hayırlı olan ne ise onu nasip etsin” şeklinde konuştu.