Eyüp Aydın'dan Esnaf ve Sanatkara Teşekkür

TAKİP ET

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, 10 Ocak'ta gerçekleşen seçimli genel kurulda desteğini esirgemeyen tüm esnaf ve sanatkara teşekkür ederek, ''Esnaf ve sanatkarımızdan aldığımız güç ile kaldığımız yerden çalışmalarımıza hız vererek devam edeceğiz'' dedi.

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurulunda güven tazeleyen Eyüp Aydın, yaptığı açıklama ile esnaf ve sanatkarlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek kendisine duyulan güveni geçmişte olduğu gibi boşa çıkarmayacağını söyledi.


ESNAF VE SANATKARA TEŞEKKÜR
Başkan Aydın, ''Bilindiği üzere 10 Ocak'ta olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Esnaf ve sanatkarımıza yakışan bir seçim yaşadık. Bizleri yeniden göreve layık gören kıymetli esnaf ve sanatkarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Genel kurulumuza katılan oda başkanlarımıza ve uzaktan yakında gelen kıymetli dostlarımıza ve genel kurul sonrasında gerek odaya gelerek, gerekse telefon ve sosyal medya üzerinden tebrik eden herkese gönülden teşekkür ediyorum'' diye konuştu.


ÇALIŞMAYA DEVAM
İlk dönemde esnaf ve sanatkar için önemli çalışmalara imza attıklarını hatırlatan Başkan Eyüp Aydın, ''Esnaf ve sanatkarımızdan aldığımız güç ile kaldığımız yerden çalışmalarımıza hız vererek devam edeceğiz. Yeni dönemde planladığımız projeleri, esnaf ve sanatkarlarımızla birlikte hayata geçirerek, bugüne kadar olduğundan daha fazla katkı sağlayacağız. Bu anlamda yeni yönetim kurulu üyelerimiz başta olmak üzere tüm esnaf ve sanatkarımıza hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.

Eyüp Aydından Esnaf ve Sanatkara Teşekkür