Eyüp Aydın Samsun Madeni Sanatkarlar Odası'na aday

TAKİP ET

Ocak ve Mart 2018 ayları arasında yapılması planlanan Samsun Madeni Sanatkarlar Odası başkanlık seçimleri dolayısıyla adaylarla sahaya çıkmaya başladı.

Bu adaylardan biride 12 yaşında Samsun Sanayi Sitesi’nde mesleğe atılan genç aday Eyüp Aydın.

Genç aday Aydın amacının bütün sanayi esnafı ve çalışanlarıyla tek bir ses, tek bir yürek olarak, bütün sorunların üstesinden gelmek olduğunu söyledi. 

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Eyüp Aydın Basın açıklamasında şunları söyledi: "12 yaşında meslek öğrenmek, meslek sahibi olmak için adım attığım Samsun Sanayi Sitesi’nde bugün 20 yılımı aşmış bulunuyorum. İşimi ve mesleğimi severek yapıyorum. Ekmeğimi kazandığım yeri de, ekmeğimi kazandıran mesleğimi çok sevdiğim gibi, bizlere küçük yaşta çalışmayı, mücadele etmeyi, ekmeği kazanmak kadar, bölüşmenin de erdem olduğunu öğreten bütün ustalarımıza sizin vasıtanızla bir kez daha teşekkür ediyorum.

BÜYÜK AİLEYİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM

Samsun Sanayi, bizler için sadece kepenk açıp kapattığımız bir yer asla olmamıştır. Bizler burada hayatı, arkadaşlığı, dostluk ve büyük bir aileye mensup olmanın ne demek olduğunu da öğrendik. Şartlar ne olursa olsun, elimizde ki yağa da, alnımızdaki tere de sahip çıktık. Zorluklar gördük, sıkıntılar yaşadık, yeri geldi haksızlığa uğradık ama asla ne ekmek teknemizi ne de işimizi terk etmedik. Her sabah besmeleyle açtık dükkanımızı ve hangi durumda olursak olalım, yine şükürle düştük evimizin yollarına.

Basınımızın Saygıdeğer Mensupları; bugün sizlerin vasıtasıyla yine besmele ve sonu ne olursa olsun şükürle bitireceğimiz Samsun Madeni Sanatkârlar Odası Başkan Adaylığımı açıklıyorum. Çıktığımız bu yolun önce emektar Sanayi esnafımıza, sonrasında ise şehrimiz ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Amacımız bütün sanayi esnafı ve çalışanlarıyla tek bir ses, tek bir yürek olarak, gün itibariyle yaşadığımız bütün sorunların üstesinden gelmektir. Samsun Sanayi Sitesi, bütün oluşumlarıyla bu şehrin en önemli unsurlarından biridir. Eğer yüksek yaşam standartlarında bir şehirden bahsetmek ve bunu hayata geçirmek istiyorsak, kimse bizi göz ardı etmemelidir.

DESTEK İSTEDİ

İşi, aşı ve ailesi için bu vatan topraklarında mücadelesini sonuna kadar sürdüren ve savunan bu büyük ailenin en güçlü şekilde temsil edilmesi ve hak ettikleri saygıyı göreceği bir yapıyı hep birlikte tesis edeceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda eğer hayırlara vesile olacak, söylediklerimizi ve çözüm önerilerimizi hayata geçirebilecek isek bize bu görevi nasip etsin diyoruz. Niyetlerimizin halis olduğu bu yolculukta, akıbetimizin de hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Alın teri ve emek dendiğinde akla gelen insanların, hak ettiklerini de ancak alın teri ve çok çalışmakla kazabileceğini düşüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle her birinizi saygıyla selamlıyorum."