Eyüp Aydın'dan teşekkür

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkan Adaylığını açıklayarak dikkatleri üzerine çeken Eyüp Aydın, yoğun bir şekilde sürdürdüğü esnaf ziyaretleri sırasında gösterilen ilgiden dolayı, yediden yetmişe herkese teşekkür etiğini söyledi.

Şahsında gösterilen bu ilgi ve alakanın aslında değişim ve yeni bir hizmet anlayışına olan ihtiyaçtan dolayı olduğunu gördüğü için ayrıca memnun olduğunu dile getiren Aydın, bu sürece sıfatlar kazanmak için başlamadıklarını, amaçlarının bütün esnaf ve çalışanlarıyla birlikte seslerini en güçlü şekilde duyurmak olduğunu söyledi. Sanayi başta olmak üzere bütün esnafların şartlar ne olursa olsun mücadelelerine devam ettiğini belirten Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Eyüp Aydın,    “ Esnaf ziyaretlerimiz bütün hızıyla devam ediyor. Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin her bir ferdi alın terini, ekmeğini, aşını ve ailesini düşünüyor. Biz geleceğe daha güvenle bakabilmenin tek yolunun birlikte tek yumruk olmaktan geçtiğini ifade ediyoruz” diye konuştu.

Aydın, ziyaretler esnasında bir araya geldikleri bütün esnafları dinlediklerini ve düşüncelerini alarak bir yol haritası çıkarmaya çalıştıklarını belirterek, seçimlerde nasip olup da göreve gelmeleri durumunda yapmayı planladıkları çalışmaları anlatmaya gayret ettiklerini söyledi. Esnafın sorunları, problemleri ve beklentilerinin çok açık ve net olduğunu söyleyen Aydın, “ Her şeyden önce ilgi bekliyor esnafımız. Sorunlarına, problemlerine ve sıkıntılarına samimiyetle yaklaşan çözüm odaklı aktif bir yönetim anlayışı istiyor. Belirsizliklerin bir an önce ortadan kaldırılması için ortak aklın bir an önce devreye girmesinin şart olduğunu düşünüyor. Bütün bunlar ve daha fazlası içinde ne gerekiyorsa yapmaya da hazır olduklarını söylüyorlar. Esnafımızın heyecanı ve oluşan seçim atmosferi şimdiden gelecek güzel günleri müjdeler niteliktedir. Kendilerine gerek heyecanları,  gerekse ilgi ve desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Eyüp Aydın