Fatih Temiz Arçelik'te 2017 fiyatları ile alışveriş keyfi

TAKİP ET

Perakende sektörüne getirdiği yeni bakış açısı ile müşteriye yeni nesil mağazacılık anlayışını sunan Fatih Temiz Arçelik'te 2018 yılında da 2017 fiyatları ile alışveriş keyfi sunuyor.

Türkiye’deki yeni nesil mağaza ağını hızla geliştiren Arçelik, Samsun yetkili satıcılarından beyaz eşya da 60 yıllık tecrübesiyle köklü bir firma olan Fatih Temiz arçelik mağazası hemşehrilerine kaliteli hizmet veriyor.

BÜYÜK KAMPANYA

2018 yılına merhaba dediğimiz şu günlerde hala 2017 fiyatları ile müşterilerine hesaplı alışveriş imkanı sunan Fatih Temiz Arçelik'te buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesini birlikte alan herkese 859 TL değerindeki solo fırın yada 849 değerindeki TV hediye olarak,

Ayrıca 560 L ve üzeri, dondurucu üstte no frost buzdolabı alana K3300 Beyaz Mini Telve Türk Kahvesi Makinesi 349 TL Yerine sadece 149 TL'ye veriyor.

Apple, Samsung, Grundig, Asus, Lenova ve Philips markalarını da satışa sunan Fatih Temiz Arçelik sahibi  Arda Temiz diğer büyük kampanyalarından detaylı bilgi almak isteyenleri mağazaya davet ediyor. 

Fatih Temiz Arçelik nerede