Fatih Temiz yeni konseptiyle Samsunluların hizmetinde

TAKİP ET

Samsun'da 60 yıl önce hizmet vermeye başlayan Arçelik Bayi Fatih Temiz LTD. ŞTİ. yenilenen konseptinin açılışını muhteşem bir törenle gerçekleştirdi. Yenilenen mağazasıyla alışverişten çok daha fazlasını müşteriyle buluşturan Fatih Temiz, Samsunlulardan tam not aldı.

SAMSUN HABER - Yüzlerce ürün ve yenilikçi hizmet anlayışıyla yola çıkan Fatih Temiz LTD. ŞTİ. yenilenen amiral mağaza konseptinin açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Empati Organizasyon’un düzenlediği açılışa Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanı Turan Çakır, SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler, Samsun 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Adnan Konaş, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Açılış töreninde duygulanan Fatih Temiz firmasının kurucusu Rasim Temiz, göz yaşlarına hakim olmadı. 

60 YILLIK SERÜVEN

Açılışta konuşma yapan firma sahibi Arda Temiz, 60 yıldır Arçelik bayi olarak hizmet vermekten gurur duyduklarını söyledi. Temiz, “60 yıllık bu serüvende dedem Rasim Temiz, babam Fatih Temiz ile Arçelik ailesinin ferdi olmaktan gurur duyuyoruz. Yeni amiral mağaza konseptimizle 60 yıllık serüvenimizi taçlandırdık. Perakendeciliğe yeni bir vizyon getiren ve geleceğin yeni teknolojilerinde patent lideri olan Arçelik firmasının bu mağazası ile tüm Samsun halkına hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

TEKNOLOJİ ODAKLI

Arçelik Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Can Dinçer, tüketiciyi yeni nesil mağazacılık anlayışı ile buluşturarak perakende sektörüne daha geniş bir tüketici kitlesine ulaşmayı hedeflediklerini belirterek “Ayrıcalıklı uygulamalarla bugünün müşterisine hitap eden yeni nesil mağazamız Samsun’da tüketiciyle buluştu. Yeni konsept mağazalarımız tüketici elektroniği ve beyaz eşyadaki geniş ürün yelpazesiyle Samsunlu tüketicilerimizin hayatını kolaylaştırıyor. Türkiye’nin her bir noktasına ulaşma hedefiyle çıktığımız yolculuğumuzda yeni nesil mağazalarımızda dijital dönüşüme devam ederken bir yandan da teknolojiye odaklanacağız. Bu topraklardan çıkan bir şirket olarak yeni trendler ışığında müşteri deneyimini ön planda tutacağız. Perakende teknolojilerine daha fazla yatırım yaparak deneyim alanlarını artıracağız. Hedefimiz yenilikçi ürün, kaliteli hizmet ile müşteri memnuniyetini artırmak olacak” diye konuştu. 

FATİH TEMİZ AİLESİ ÇOK SEVİLİYOR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf ziya Yılmaz ise, “Arçelik’in yeni konsepti, yeni bir anlayışa imza attı. Ancak, insanların bu açılışa gelmelerinin en büyük nedeni, Fatih Temiz ailesine duyulan sevgidir. Fatih Temiz LTD. ŞTİ’nin mimarı Rasim Temiz ile başlayan bu serüven, Fatih Temiz ile devam etti. Şimdi ise Arda Temiz ile daha da büyüyecek. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin” dedi.

Yeni konsepti ile dikkat çeken Fatih Temiz LTD. ŞTİ. mağaza içinde kurulan mutfakta müşterilerine ikramlarda bulunuyor.

Konuşmaların ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Fatih Temiz LTD. ŞTİ firma sahipleri Rasim Temiz, Fatih Temiz ve Arda Temiz açılış kurdelesini kesti.

Fatih Temiz Arçelik