Fuat Köktaş: Zaman kaybına tahammülümüz yok!

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Fuat Köktaş, "Türkiye'nin bu saatten sonra hiç bir zaman kaybına tahammülü yoktur. Yeni yönetim sistemiyle birlikte ekonomik büyümemizde, sosyal refah artışımızda ve her alanda çok daha güçlü bir sıçrama yapmanın vakti gelmiştir. Bunun için Vakit Türkiye Vakti, Vakit Samsun Vakti diyoruz. Seçim sonuçlarının şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Fuat Köktaş, 24 Haziran seçim çalışmalarını Çarşamba, İlkadım ve Canik İlçeleri'nde sürdürdü. 

Milletvekili Köktaş, Samsun Lokantacılar Tatlıcılar, Pastacılar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen programda oda yönetimi ve Türkiye'nin en başarılı AB destekli hibe projesi seçilen Mesleki Eğitim Mutfağımdan Geçiyor Kursu'nun öğrencileri ile biraraya geldi. 

Program da özellikle gençlere tavsiyelerde bulunan Milletvekili Köktaş, bir işi severek yaptıklarında mutlaka başarıyı yakayacaklarını belirtirken, siyasete de yakın ilgi duymalarını apolitik yetişmemelerini söyledi.

Canik ilçesinde Gazi Osman Paşa Mahallemisinde hemşehrilerimizle buluşan Milletvekili Köktaş, Canik Muhtarlar Derneği'ni de ziyaret etti. 

Milletvekili Köktaş, akşam ise İlkadım İlçesi'nde Fatih Mahallesi'nde düzenlenen programda mahalle sakinleri ile biraraya geldi. 

Çarşamba Dikbıyık Mahallesi'nde düzenlenen programda ise hemşehrilerine seslenen Milletvekili Köktaş, gösterilen ilgi, alaka ve desteğe teşekkür etti. 

Milletvekili Köktaş programlarında yaptığı konuşmalarında şunları söyledi: "24 Hazirana artık saatler kaldı. Samsun'un merkez ve ilçelerinde günlerdir programlar yapıp hemşehrilerimizle biraraya geliyoruz. Sahadaki coşku ve heyecandan görüyoruz ki Samsunlular kararını vermiş, 16 Nisan Halk oylamasında evet diyerek onay verdikleri yeni hükümet sisteminin, ilk cumhurbaşkanını milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmeye ve güçlü bir meclis için de AK Parti'ye mührü vurmaya hazır. 

Özgür, müreffeh ve saygın bir ülke inşa etmek için gece gündüz çalıştık. Bir yandan önümüze çıkan engelleri milletimizle birlikte aşarken, diğer yandan her alanda ülkemize yeni hizmetler ve eserler kazandırdık. 

Milletimizin bizlere verdiği güç ve yüklediği sorumluluğunun bilinciyle; 24 Haziran seçimleriyle birlikte ezber bozan bir anlayışla demokrasisini daha da geliştiren, ekonomisini büyüten ve milletimizin refahtan daha fazla pay alacağı bir Türkiye için inşallah hep birlikte yine yola çıkacağız.

Bu anlamda Türkiye’nin zaman kaybına tahammülü yoktur. Yeni yönetim sistemimizle birlikte ekonomik büyümemizde ve sosyal refah artışımızda çok daha güçlü bir sıçrama yapmanın vakti gelmiştir. Bunun için Vakit Türkiye Vakti, Vakit Samsun Vakti diyoruz.

Seçim sonuçlarının şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Gazamız, günümüz mübarek olsun, geleceğimiz aydınlık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun." diyerek sözlerine son verdi.