Futbol ve sinema dünyası Nigar Ablanın cafe de buluştu

TAKİP ET

Samsun Yakakent ilçesinde farklı bir mekâna sahip olan Nigar Abla'nın dünkü konukları Türk sinemasının kötü adam rollerin karakteristik yüzü İhsan Gedik, Sıtkı Sezgin( Şişko Nuri), Fuat Dilek, Tatilini Yakakent' de sürdüren Samsunspor eski kaptanı ve eski Kulüp Başkanı Emin Kar ve Futbol Adamları Derneği ( TÜRFAD) Samsun Şube Başkanı Gültekin Kullukçu Nigar Ablanın yerinde hoşça vakit geçirdi.

  Nigar Abla;

  Nigar Kullukçu, İhsan Gedik için şu cümleleri kurdu” Yeşilçam denince aklımıza Türk sineması, beyaz perde, siyah beyaz filmler ve çocukluğumuzun yazlık sinemaları hayranlıkla izlediğimiz Cüneyt Arkın, Fatma Girik, Ediz Hun, Filiz Akın, Kartal Tibet ve o aşk ve macera dolu sahnelerinin içine her daim giren İhsan Gedik. Yıllar sonra aklıma gelmezdi mekânımda İhsan Gedik’ i görmek ve ağırlamak. Beni ve müşterilerimizi ziyadesiyle mutlu etti. Samsun sporumuzun emektar kaptanı Emin Kar, Şişko Nuri ve İhsan Gedik’ e teşekkür ederim” dedi.

  İhsan Gedik;

 İhsan Gedik, piyasaya yeni sürdüğü” Türk sinemasın da dünü bugünü” adlı kitabını Nigar Kullukçu’ a imzalayarak hediye etti. Nigar Kullukçu, bu tarih dolu kitabı cefe’ mizin tarihsel kalıntılar köşemizde salkıyacağını belirti.