Galip Öztürk Acara Başkanı Pataradze'yi İstanbul'da ağırladı

TAKİP ET

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Zurab Pataradze ve eşi Sofia Pataradze'yi İstanbul'da misafir etti.

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Zurab Pataradze ve eşi Sofia Pataradze’yi İstanbul’da misafir etti.

İşadamı Galip Öztürk, Türkiye’de Gürcistan İstanbul Başkonsolosluk ve Ankara’da Gürcistan Büyükelçiliğini görevlerinin ardından geçtiğimiz yıl Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı olarak seçilen Zurab Pataradze ve eşini İstanbul’da ağırladı.

Öztürk; Pataradze’nin Gürcistan’ın en büyük ve en lüks oteli unvanına sahip, Metro Holding iştiraklerinden Avrasya Georgia imzalı Batum Euphoria Hotel Resort’ün de açılışını yaptığını hatırlatarak, “Sevgili dostum Pataradze, ülkesindeki yabancı yatırımcılara her desteği veriyor. Bizim de Batum’daki yatırımlarımızın en büyük destekçisi kendileri. Yatırım yapmak için en güvenli ülkeler listesinde yer alan Gürcistan’da Metro Holding bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz. Bu aşamada Pataradze’nin bizim en büyük destekçimiz olacağını biliyorum. Ülkemden zorunlu olarak uzak kaldığım dönemde bana ev sahipliği yapan, yatırımlarımıza sahip çıkan Başkan Pataradze ve sevgili eşini şehirler sultanı İstanbul’da konuk etme şerefine ulaştığım için onurluyum” dedi.