Galip Öztürk: Fetöcüler ya kaçtı ya cezaevinde!

TAKİP ET

FETÖ'ye himmet vermeyince örgütün hedefi olan işadamı Galip Öztürk, kendisine kumpas kuran FETÖ'cü imam, savcı, hâkim, yüksek yargı mensupları ve polislerin tamamının ya firari olduğunu ya da tutuklanarak cezaevine konulduğunu söyledi.

FETÖ-PDY tarafından kurulan kumpaslar sonucunda çeşitli hapis cezalarına çarptırılan ve yurt dışında bulunan Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk, cinayete azmettirmekten, çete kurmaya kadar pek çok suçlamayla yargılandı. Öztürk, kendisi hakkında dava açan savcı M. A.'ın, Ergenekon ve Balyoz davalarının savcıları Z.Ö. ve C. K. gibi firar ettiğini anımsattı. Öztürk, kendisine kumpas kuran imam, polis, hakim, yüksek yargı mensupları ve savcıların tamamının deşifre olduğunu ve bugün firari olan birkaçı hariç neredeyse tamamının cezaevlerine atıldığını söyledi. Milletin canına kastedebilecek kadar gaddarlaşan bu teröristlerle sonuna kadar mücadele edilmesi gerektiğini ifade eden Öztürk şunları söyledi:

'PARA VE İKTİDAR HIRSI'

"Bunların gözünü para ve iktidar hırsı bürümüştü. Dün para vermedim diye bana akıl almaz kumpaslar kuranların, yarın devleti ele geçirmek ve Gülen'e el öptürmek için yapmayacakları şey yoktu. Ben canımı ve malımı bunlarla mücadele edebilmek için ortaya koydum. Kimseden aynı fedakarlığı elbette beklemiyorum ama zaten görüyorum ki milletimiz, parti farkı gözetmeden meşru hükümetine ve devletine sahip çıkıyor. Türkiye'yi bundan sonra aydınlık günler bekliyor."