Gazeteniz olsun 10 Yaşında

TAKİP ET

Gazeteci Yalçın Karataş tarafından 15 Nisan 2011 yılında yayın hayatına başlayan Samsun'da internet haberciliğin ilklerinden Gazetenizolsun.com 10. Yaşında...

“Habersiz kalmayın sizinde bir gazeteniz olsun” sloganıyla 15 Nisan 2011 tarihinde yola çıkan Gazetenizolsun.com 10. yaşını geride bıraktı.  
Bilgisayarla, cep telefonlarıyla şimdiki gibi haşır neşir olmayan bir dönemde Samsun’da internet haberciliğinin ilk kuruluşlarından olan gazeteniz olsun, geçen zaman içinde gün saat mefrumu gözetmeden, ilkeli ve objektif yayıncılığından ödün vermeden sahada olmuş, kendini tekrarlamamış, arada ortaya çıkıp kaybolmamış, sistem olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek kendini her daim güncel tutmuş, tutmayada devam etmektedir.
Samsun'da internet haberciliğin ilklerinden Gazetenizolsun.com'a büyük emekler verildi, verilmeye de nefesimiz yettiği güne kadar devam edecektir.
Dile kolay 10 yıl bugün 10 yaşındaki bir evladımız gibi büyük emekler ve fedakarlıklar yaparak bugünlere geldik. 
Siz okur ve takipçilerimize Gazeteniz Olsun ailesine göstermiş olduğunuz teveccühten ötürü saygı ve sevgi ile selamlıyoruz.

Hep birlikte nice yıllara İnşAllah...

Gazeteniz olsun 10 Yaşında