Gazetenizolsun.com yeni yaşında yeni yerinde

TAKİP ET

Gazeteci Yalçın Karataş tarafından 15 Nisan 2011 tarihinde yayın hayatına başlayan güncel haber sitesi gazetenizolsun.com 6. yaşına yeni yerinde girdi.

Gazetenizolsun.com 6. yaşını geride bıraktı. Samsun'da internet haberciliğinin ilklerinden olan Gazetenizolsun.com geçen zaman içinde tarafsız, ilkeli ve objektif yayıncılığından ödün vermeden yoluna emin adımlarla ilerliyor.
Yapmış olduğu haberler, hızlı ve özgün habercilik anlayışıyla büyük bir kitleye ulaşarak internet haberciliğinin Samsun'dan dünyaya açılan kapısı olan gazetenizolsun.com mevcut haber sitelerinin arasında gücünü her alanda göstermeyi başardı.
Farklı seslerin, renklerin buluştuğu internette bilgi kirliliği yaratan değil, yararlı bilgilere doğru haber veren bir site oldu.

"Habersiz kalmayın sizinde bir gazeteniz olsun" sloganıyla 15 Nisan 2011 tarihinde yola çıkan ve bu süreç içinde gücünü, etkinliğini, içeriğini, erişim ağını hak ettiği yerde tutan gazetenizolsun.com kamuoyunda kalıcı yer edinerek, ilgi ve  itibar gördü. 
Takipçi ve okurlarımızın desteği ile yıllar içinde kaybolup giden değil, iyi ve hızlı habercilik anlayışıyla uzun yıllardır hak ettiği yeri yakaladı ve bu yerini korudu. 
Bu saygınlığımızı yine takipçi ve okurlarımızın desteği ile sonuna kadar devam ettirmeye kararlıyız.
Bu anlamda daha iyi hizmet vermek adına 6 yıldır kullandığımız ofisimizi "Kale Mahallesi Cephane Sokak Şeref Han No: 5 Kat 2  İlkadım - Samsun" adresine taşıdık. 
Haber, yazı ve yorumlarımızı geniş ve ferah bir alanda hazırlarken, bir yandan da bizleri ziyarete gelecek olan misafirlerimizi daha iyi bir ortamda ağırlama imkanı bulacağız. 
Sözlerimize son verirken internet medyası ile gerekli yasal düzenlemelerin en kısa sürede yapılması arzusu içinde yetkililere seslenmek istiyoruz.
Bu duygu düşüncelerle, bizlere göstermiş olduğunuz teveccühten ötürü değerli okur ve takipçilerimize teşekkür ediyor, saygı ve sevgi ile selamlıyoruz. 

gazetenizolsuncom