Gaziler'den Başkan Akgül'e ziyaret

TAKİP ET

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril ve Yönetim Kurulu Üyeleri Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'ü makamında ziyaret etti.

Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril "Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde öncelikle askerik şubelerimize ilerleyen yaşımıza rağmen ordumuzun ve milletimizin emrinde olduğumuzu anlatmak için başvurduk.Sayın cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla yeniden askere gidip bu vatan için yeniden ölebileceğimizi gösterebilmek amacı ile  askerik şubelerimize ve ilçelerimize sizin gibi değerli başkanlarımıza, milli manevi değerleri yüksek, değerlerli kaymakamımızı ve garnizon komutanımızı ziyarete geldik.

'SALIPAZARI'NI PARLAYAN YILDIZ HALİNE GETİRDİNİZ'

Bundan iki yıl  öncesinde Salıpazarı'na geldik. Gelirken sizin münferit olarak Salıpazarın'da yaptığınız işleri taktir ediyor ve herkese anlatıyorduk. Şimdi gözümüzle görünce çok duygulandık. Salıpazarı'nı parlayan bir yıldız haline getirdiğinizden dolayı şahsım, teşkilatım ve gaziler adına size minnet ve şükranlarımı sunuyorum.  Yol medeniyettir, yol insanların yüzüdür, sesidir, kalbidir. Hakikaten mükemmel bir çevre, çok mükemmel bir yol güzergah. Güzel ve azimli çalışmalarınızı tebrik ediyorum  ve gözlerinizden öpüyorum."dedi.

'EZANLARIMIZIN DİNMEMESİ İÇİN.'

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim baş tacımız diyerek " Onlar bu vatan için, millet için, bayrak için, ezanların dinmemesi için gerektiğinde canlarını verdiler. Bunlar bizim çok kutsal değerlerimiz. Tabii bunlara çok ayrı bir önem veriyoruz. Türkiye'nin  içinde bulunduğu  bu zamanlarda sizinlerin bu şekilde ilçeleri gezmesi gerçekten çok değerli. 

'GİDECEK BAŞKA YERİMİZ YOK.'

Şu anda birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var diyen BAşkan Akgül, " Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, mevkimiz, makamımız ne olursa olsun bizim başka gidecek yerimiz yok. Şehit de olsak gazi de olsak bu topraklarda yaşamak zorundayız ve yaşayacağız. Onun için şu anda inşallah bu birlik beraberlğimiz devam edecek. Yüce rabbim birlik beraberliğimize zeval vermesin. "dedi.

Gazilerden Başkan Akgüle ziyaret