Geleceğe Nefes kampanyası fidan bağışı, Geleceğe Nefes başvurusu, fidan nasıl bağışlarım?

TAKİP ET

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Geleceğe Nefes kampanyası kapsamında Türkiye'nin tüm illerinde 84 milyon için 3'er fidan toplamda 252 milyon fidan dikilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Milletimizin de desteği ile her yıl 11 Kasım gününün 'Milli Ağaçlandırma Günü' olarak kutlanması uygun görülmüştür.’ açıklamasını yapmıştı. Bu gün kapsamında hayata geçirilen gelecegenefes.com üzerinden Geleceğe Nefes kampanyasına katılan katılımcılara seçtiği şehirden fidan sahiplenmesinin ardından sertifika veriliyor.

Türkiye ‘Geleceğe Nefes’ seferberliğinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan 'Geleceğe Nefes Ol' fidan kampanyasıyla Türkiye’nin dört bir yanında fidan dikilecek. Online sistemle katılım sağlanan kampanyada isteyen fidan sahiplenebilecek isteyen ise fidan bağışında bulunabilecek.

GELECEĞE NEFES KAMPANYASI İÇİN BAŞVURU NASIL YAPILIR? 
Tarım ve Orman Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü'nün başlattığı Geleceğe Nefes Fidan Dikme Kampanyası için başvurular, projeye özel olarak açılan internet sitesinden yapılacak. 
Aşağıdaki linke tıkladıktan sonra karşınıza çıkacak olan ekranda duyuru ekranı çıkacak. İsim soyisim, mail adresi ve üç şehir kutucuklarını doldurduktan sonra onay işlemini verebilirsiniz. 
Geleceğe Nefes olmak için sizin adınıza dikilecek 3 fidanın hangi ilde olmasını istediğinizi seçerek sertifikanızı oluşturabilirsiniz.

GELECEĞE NEFES KAMPANYASI KATILIM EKRANI

fidan nasıl bağışlarım