Geleceğimiz Gözüyle Güvenilir Gıda-Ulusal Çocuk Resim Yarışması'nda Dereceye girenler ödüllendirildi

TAKİP ET

'Geleceğimiz Gözüyle Güvenilir Gıda-Ulusal Çocuk Resim Yarışması'na katılan ve İl Birincisi olan Atakum İlçesi'nden Bayındır İ.O 2-C sınıfından Öykü Gökçe KURTOĞLU'na Vestel V Tab 7' Lite III + Kılıf + Desibel bluetooth kulaklık ile ödüllendirilmiştir.

Ödülünü Samsun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Nail KIRMACI tarafından verilmiş olup konu hakkında açıklama yapan KIRMACI; Bakanlığımızca genç nesillerin resim üzerinden gıda güvenilirliğine dair bilgi ve birikimlerini, beklenti ve hayallerini yansıtabilecekleri bir paylaşım platformu oluşturmak ve kamuoyunda gıda güvenilirliği ile ilgili farkındalıkları geliştirmek amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı ve proje sponsor kuruluşları Türkiye Süt, Et Gıda Sanayicileri ve  Üreticileri Birliği (SETBİR) işbirliğinde ilkokul 2,3 ve 4. Sınıf öğrencileri için düzenlenen yarışmada ilimizi temsil eden ve başarılı olan öğrencileri tebrik ederek bundan sonraki yarışmalara katılımın daha fazla olmasını beklediklerini belirtmişleridir.

İl İkincisi olan Bafra İlçesi’nden Kızılırmak İ.O 4-C sınıfından Ecenaz ÇİMKEOĞLU’na Vestel V Tab 7” Lite III + Kılıf kulaklık ödülü şuanda öğretim gördüğü Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Bahri DİLCİ tarafından verilmiştir. İl üçüncüsü olan Canik İlçesi’nden Gökçepınar İ.O 2-A sınıfından Esmanur KANCA’ya Vestel Desibel bluetooth kulaklık Okul Müdürü Numan AYDOĞAN tarafından verilmiştir.