Geleceğimiz İçin Çalışıyoruz

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Hayata geçirdiğimiz projelerimiz 2023, 2053 ve 2071 Samsun vizyonlarının yapısını oluşturmaktadır. Sadece bugünümüz için değil, geleceğimiz için de çalışıyoruz" dedi.

Geride kalan yaklaşık 14 yılda Canik Belediyesi olarak onlarca projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Osman Genç, "Bugüne kadar çocuklara, gençlere kadınlar baştaolmak üzere 7’den 77’ye herkese yönelik eğitim, kültür, sanat, spor ve sosyal alanlarda birçok proje gerçekleştirdik. Şehrimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak, öncelik sırasına göre gerçekleştirdiğimiz projelerimiz 2023, 2053 ve 2071 Samsun vizyonlarının çerçevesinin yapısını oluşturmaktadır. Kısacası sadece bugünümüz için değil, geleceğimiz için de çalışıyoruz" dedi.

TÜRKİYE’NİN BÜYÜMESİNE KATKI

Canik'te her alanda yaptıkları yatırımlarla Türkiye'nin büyüme hedefine de katkıda bulunduklarını dile getiren Genç, "Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ve Sayın Başbakanımızın rehberliğinde AK Parti belediyeciliğine uygun olarak sosyal belediyeciliğin yanısıra ilçemizi diğer şehirlerle yarıştıracak eğitim, sağlık, ekonomik, ticari, kültürel, sportif alanlarda da yaptığımız yatırımlarla halkımızın yaşam konforunu artırıyoruz. 2023'te halkın yaşam standardı yükselmiş, mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağı bir şehir hedefliyoruz” diye konuştu.

VİZYONU OLMAYAN AYAKTA KALAMAZ

Marka şehir olmak için vizyonun önemine işaret eden Genç, “Günümüzde artık şehirler yarışıyor. Şehrimizin bu yarışın içerisinde olması için mutlaka bir vizyonu olması gerekiyor. Çünkü bugünün dünyasında vizyonu olmayan şehirler ayakta kalamaz ve yarışın içerisinde yer alamaz. Yarının şehrini oluştururken bugünden bu vizyonu kararlılıkla uygulamalıyız. Hanım konaklarından kültür merkezlerine, eğitimden kentsel dönüşüme kadar Canik’te yaptıklarımız hep bu anlayışla, bu hedef doğrultusundadır” şeklinde konuştu 

EŞİT HİZMET ANLAYIŞI

 

Canik'te 14 yıl boyunca sürekli vatandaşlarla birlikte olduklarını ve ilçede yakaladıkları başarıyı halkla birlikte sağladıklarını belirten Genç, "Bugün Canik'in dört bir köşesinde belediyemizin eserlerini görmek mümkündür. Bütün mahallelerimizde yatırımlar yaptık, eşit hizmet götürdük. Eğitim, kültür, spor merkezlerimiz sadece Canik halkının değil, Samsunluların hizmetinde. Canik bugün sahip olduğu tesislerle Samsun ve bölgeden insanları kendine çekiyor" ifadelerini kullandı.