Genç MÜSİAD Samsun Şubesi Teknik Gezi düzenledi

TAKİP ET

Genç MÜSİAD Samsun Subesi, OMÜ KOBİ ve Girişimcilik Topluluğu ile birlikte MÜSİAD Samsun Şube üyesi Yeşilyurt Demir Çelik End. Ve Liman İşl. Ltd. Şti. Haddehane tesislerine teknik gezi düzenledi.

45 Kişilik öğrenci grubuyla düzenlenen gezide öğrencilere fabrika mühendisleri eşlik ederek üretim aşamasında nelerin dikkate alındığını ve ürünlerin nasıl ortaya çıkarıldığı hakkında geniş bilgiler verdi.  Öğrencilerin sorularının da cevaplanmasının ardından kalite kontrol birimi ziyaret edilerek üretilen demirlerin sistemde nasıl takip edildiği öğrencilere aktarıldı.

Program sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yeşilyurt, öğrencilere tecrübe paylaşımı yaparak hem kendi hayatı hem de fabrika geçmişi hakkında bilgiler verdi.

Programın sonunda Genç MÜSİAD Samsun Şubesi Başkanı Av. Cem Emre Çakan, programa desteklerinden dolayı Mustafa Yeşilyurt'a teşekkür plaketi takdim etti.

Teknik geziye ve üniversite öğrencilerine katkılarından dolayı OMU KOBİ ve Girişimcilik Topluluğu Başkanı Abdülbaki Parlak da Mustafa Yeşilyurt'a teşekkür plaketini takdim etti.

Program öğle yemeği ile sona erdi.