Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Karayılmaz Başkan Belur'u makamında ziyaret etti

TAKİP ET

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur'u makamında ziyaret etti.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz Samsun’un gözde ilçelerinden biri haline gelen ve her geçen gün daha da gelişme gösteren Ayvacık'ın, bu gelişmeyle aynı doğrultuda spor hizmetlerinin de aynı hızla yerine getirilmesinin önemini vurgulayarak bu bağlamda çalışmalar hakkında istişarede bulunduklarını ifade etti. Sn. Karayılmaz “  Belediye Başkanımız Mustafa Belur ile  birlikte Saklı Cenneti güzelliğinin dışında tam bir spor merkezi haline getirmek için gerekli çalışmalara hız verme noktasında bilgi alış verişinde bulunduk. İnşallah bu güzel İlçede yaşayan insanlarımız spor hizmetlerinin de en iyisini alacaktır” dedi. 

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur “  2018 yılının ilk misafiri olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz sayın Ahmet beyi makamımızda misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı  çok teşekkür ediyorum. Turizm çalışmalarımızın yanı sıra önemli bir spor merkezi olan ilçemizde belediyemiz ve Gençlik hizmetleri spor müdürlüğünün birlikte yürüttüğü çalışmalar hakkında kendisi ile bilgi alışverişinde bulunduk.

Belediye olarak öncelik verdiğimiz konulardan bir tanesi halkımıza ve İlçemize gelen misafirlerimize sağlıklı yaşam koşulları oluşturmak. Sağlıklı yaşamın bir gereği olan spor, her zaman desteklediğimiz bir konu olmuştur. Spora  yabancı olmayan İlçemizde spor faaliyetlerini daha kapsamlı hale getirmek ve ilçe halkımız ile gelen misafirlerimizin her türlü spor faaliyetlerindeki ihtiyaçlarını karşılamaları amacı ile İlçemize kazandırdığımız Su Sporları Merkezi, projelendirdiğimiz Gençlik Merkezinin hizmet vermesi yönünde sayın müdürümle değerlendirmelerde bulunduk.

Bizler Ayvacık Belediyesi olarak gençlerimize oldukça önem veriyoruz. Gençlerimizi spora kazandırma noktasında  neler yapabiliriz, turizm ve spor ilçesi kimliğimizi ön plana çıkaracak, turizmi ve sporu içinde barındırarak daha da güçlendirme amacıyla ne gibi faaliyetler yapılabilir istişarelerde bulunduk. Yapılan Projelerimizi konuştuk. Önümüzdeki yıl bu çalışmalarımızın üstüne katarak Gençlik ve Spor Bakanlığımızın da destekleri ile önemli bir spor merkezi olma yolunda hızla ilerleyeceğiz.  İl müdürümüze tekrardan ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı  teşekkür ediyorum" dedi. 

Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz’a ziyaretinde Ayvacık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Telat Aktaş, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz ve  Ayvacık İlçesi Güreş Hocası Fatih Taş eşlik ettiler.