Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı Kura açıklaması

TAKİP ET

Gençlik Spor Bakanlığı Kura Çekimi Sonuçları! Gençlik Spor Bakanlığı Temizlik Personel Alımı Sonuçları! Gençlik Spor Bakanlığı Güvenlik Görevlisi Personel Alımı Sonuçları! İŞKUR GSB Temizlik Görevlisi Kura Sonuçları 2021 gibi sorularına yanıt arayanlara bakanlığın sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2021 Yılı Sürekli İşçi Alımı Kura Çekimi Duyurusu. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın personel alımı kura çekimi bugün yapıldı. Noter huzurunda 15 Eylül 2021 Çarşamba günü yapılan kura çekiminin ardından hak kazanan adaylar gerekli belgelerle birlikte iş başvurusunu yapabileceği öğrenilirken, bakanlığın sosyal medya hesabından açıklamada yapıldı. 
Açıklama da, "2021 Yılı Sürekli İşçi Alımı kura çekimi neticesinde asıl ve yedek olarak belirlenen adaylara ait listeler yasal süreçlerin tamamlanmasına müteakip Bakanlığımız internet sayfası ve sosyal medya hesaplarından yayımlanacaktır." denildi.

Bu açıklama bakanlığının https://twitter.com/gencliksporbak twitter hesabından 1 saat önce yapıldığı görüldü.

gsb.gov.tr internet adresini de paylaşan Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sayfasına girenler, "2021 Yılı Sürekli İşçi Alımı kura çekimi neticesinde asıl ve yedek olarak belirlenen adaylara ait listeler yasal süreçlerin tamamlanmasına müteakip Bakanlığımız İnternet sayfası ve sosyal medya hesaplarından yayımlanacaktır. İlgililere duyurulur." yazısına ulaştı. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı 2021 Yılı Sürekli İşçi Alımı kura çekimi sonuçlarının gsb.gov.tr internet sitesinden açıklanacağı ve e-devlet üzerinden de görüleceği ifade ediliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı Kura açıklaması