Geniş bir ürün yelpazesi Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda

TAKİP ET

Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda bugün son gün! Dekorasyon ürünlerinden, baza başlıklara, yemek odası takımlarından, koltuk takımlarına, geniş bir ürün yelpazesini bir arada görme şansı bulabileceğiniz fuarı mutlaka görmenizi tavsiye ediyoruz.

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, 6. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda coşkunun devam ettiğini belirterek, Pazar günü (bugün) saat 20.00’ye kadar ziyaretçilerimizi bekliyoruz diyerek vatandaşlara davette bulundu.

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, kentin mobilya üretiminde önemli bir merkez olduğunu belirterek, “6. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda çok güzel ürünler var. 2022 trendlerini görebilmek mümkün. Vatandaşlarımızı bekliyoruz” diyerek çağrıda bulundu.


Çamaş, “Bunun yanı sıra Filistin, İsrail, Tunus ve Cezayir başta olmak üzere yaklaşık 14 ülkeden yabancı delegasyonlarımızı ağırladık. Firmalarımızla iş bağlantılarını gerçekleştirdiler. Bereketli hareketli ve hoş bir fuar geçirdiğimizi söyleyebiliriz. Samsun mobilya üretiminde önemli bir merkez. Bu da yıllar geçtikçe avantaja dönüşüyor. Çok güzel ürünler var 2022 trendlerini görebilmek mümkün. Beğeni de çekiyor. Bunu görebiliyoruz. Pazar günü saat 20.00’ye kadar ziyaretçilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.


TÜYAP Samsun Satış Müdürü Tuğrul Kurbanoğlu ise fuarın, sektörün profesyonellerini bir araya getirdiğini belirterek, “Mobilya profesyonellerinden oldukça yoğun bir şekilde talep var. Samsunluları fuarımıza davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Geniş bir ürün yelpazesi Mobilya ve Dekorasyon Fuarında