Gidecek yeri kalmadı! Kaynar CHP'den medet umuyor!

TAKİP ET

Akasyam.com'da yer alan Kaynar, topu chp'ye atıyor!" Başyazısını siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz...

Yaptığı tekzip gazeteciliğinden kendini kimseye inandıramayan Gerçek Gazetesi Köşe Yazarı Hayati Kaynar, "Yavuz hırsız, ev sahibini bastırır" misali CHP'den medet umar hale geldi.

Gazetecilik yapmak bir kenara, insanları FETÖ'cü diye karalayarak aslında kendisini bu işin dışında bırakmak için var gücüyle etrafına saldıran, kimsenin bu şehirde iş yapmasını istemeyen fakat kendi çevresine geldiği zaman her türlü insanlarla iş yapmasını sağlayan Hayati Kaynar bugünkü köşe yazısında da "CHP neyi bekliyor" diye başlık atan Kaynar'ın bu hali "Yavuz hırsız, ev sahibini bastırır" misali adeta kendini aklamak için sersenizte bulunuyor dedirtti.

Geçtiğimiz pazar günü Canik Belediye Başkanı Osman Genç tarafından tekzip yağmuruna tutularak adeta yaptığı işi sorgulattıran Kaynar'ın artık kendisine kimsenin inanmadığı için CHP'ye seslendiği iddia ediliyor.

Gezi olaylarında "Dayan Taksim Samsun yanında " manşeti atan daha sonra bunu oradaki eylemcilerin söylediğini köşe yazısında yazan Kaynar'a sormak istiyoruz; Madem oradaki eylemcilerin bu sözünü neden "Tırnak" içine alıp yazmadın.

Tamam, haber yazmasını bilmiyor olabilirsin, fakat nefret söylemlerini başkası söyledi deme çık evet ben yaptım demesini bil.

Peki, gazeteni Cihan Medya Dağıtım AŞ’ye dağıttırmana ne demeli. Evet, buna da diyeceksin ki; Samsun’da dağıtım şirketi yok, onlara dağıttırdım.

Peki, o zaman madem bu kadar FETÖ düşmanısın neden 17-25 Aralık operasyonlarından sonra da buna izin verdin. 23.10. 2015 tarihli sözleşme ile Gazete Gerçek’in dağıtımını Cihan Medya Dağıtım AŞ’ye yaptırdın buna neden göz yumdun.

Kaynar bu sorulara cevap vermek yerine topu CHP’ye atıyor.

Siyasi bir partiyi seni kimsenin dikkate almadığı için göreve davet ediyorsun. Biz de Basın ilan Kurumu'nu göreve davet ediyoruz.

İnsanları tehdit ve şantajla karalamaya çalışan bunun kanıtı olarak da geçtiğimiz Pazar günü 7 tane tekzip yiyerek kanıtlanan "Basın ahlak ve etik kuralları"nı yerlerde gezdiren Gazete Gerçek hakkında gerekli işlemin yapılması gerekmektedir.