Gülsan Sanayi'de dev adım

TAKİP ET

Madeni  Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, S.S Samsun Modern Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin kurulduğunu belirterek, "Büyük bir adım daha attık" dedi.

S.S Samsun Modern Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığını kaydeden Madeni  Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, 15 gün içinde kooperatife üye kayıtların başlayacağını söyledi. 

KAYITLAR 15 İÇİNDE

Yeni sanayi çin çok yakın bir zamanda düğmeye basılacağını söyleyen Aydın, "S.S Samsun  Modern  Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayı ile 7 kişilik kurucular kurulu tarafından kuruldu. 15 gün içinde kooperatife üye kayıtlarına başlayacağız. Belli bir sayıya ulaşınca da genel kurul kararı alıp kongremiz gerçekleştireceğiz. Sonrasında oluşacak yönetime yetki verilecek ve yeni sanayi için düğmeye basılacak” diye konuştu.

MODERN VE KALİTELİ

Modern bir sanayi sitesi kuracaklarını kaydeden Aydın, "Samsun’un en modern ve en kaliteli sanayi sitesini 700 dönüm üzerine kuracağız. Burada işyerlerinin yanı sıra banka şubeleri, lokantalar, küçük bir otel ve  birçok sosyal alan da bulunacak. Hedefimiz 2019 yılı Haziran ayına kadar sanayi sitesinin arsasını alıp temel atmak. Valimiz, milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla sürekli istişare halindeyiz. Önümüzde hiçbir engel yok. Planlarımız aksamadan gidiyor. Koopetarfimiz için şu ana kadar 600 kişi ön kayıt yaptırdı. Ancak kooperatife 500 kişi üye olacak.

Sonrasında müracaat edenler yedek üye olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak; samsunvehaber