Güngör Bağ Türk Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı oldu

TAKİP ET

Türk Eğitim-Sen Samsun 1 Nolu Şube 7. Olağan Kongresi'nde Güngör Bağ Şube Başkanı olarak seçildi.

Türk Eğitim-Sen Samsun 1 Nolu Şubesi'nin olaylı geçen ve ertelenen 7. Olağan Kongresi yapıldı. İstifa eden Başkan Levent Kuruoğlu'nun yerine yeni başkan Güngör Bağ oldu. 
Başkan Bağ ilk açıklamasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. 
Başkan Bağ verdiği mesajda şunları söyledi: "Türk Eğitim-Sen, 18 Haziran 1992 yılında bir avuç inanmış, ihlaslı, fedakâr eğitim çalışanlarının gayretleri ile hayat bulmuştur. Bugün geldiğimiz noktada Türk Eğitim-Sen, hem eğitim çalışanlarının güven duyduğu, itibar ettiği, gönülden bağlı olduğu gerçek bir eğitim sendikası hem de mensubu olmaktan gurur duyduğumuz büyük Türk Milletinin hislerine tercüman olan güçlü bir sivil toplum kuruluşudur. Kurulduğu günden bugüne kadar ilkeleri ve çizgileri ile Türkiye’nin en güçlü ve örnek sendikasıdır. Kimseye minnet etmeden, doğru bildiklerini söyleyen, kararlı, mücadeleci özelliğiyle herkesin takdirini kazanmıştır. Türk Eğitim-Sen mensubu olmak büyük bir şeref payesidir. Yoluna her geçen yıl üyelerinin gücü ile büyüyerek devam etmektedir. Şaşırmadan, tehdit ve baskıda bulunmadan, makam ve mevki değil, adam gibi duruş vadederek üyelerinin teveccühünü kazanmaktadır. 


21.11.2021 tarihi itibariyle Türk Eğitim-Sen Samsun 1 Nolu Şube 7. Olağan Kongresi sonucu bir değişim yaşanmıştır. Geçmişten bugüne kadar Türk Eğitim-Sen’in kutlu mücadelesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Oluşan yeni yönetimimizle birlikte yarından itibaren sahada olacağız. Gidilmedik bir kurum, ulaşılmadık gönül bırakmayacağız.
Türk sendikacılığının kutup yıldızı olan Türk Eğitim-Sen Samsun’da yaşanan değişimle birlikte daha da güçlenecektir. Türk Eğitim-Sen çatısı altında bulunan, alınteri döken arkadaşlarımızla birlikte sendikal mücadelemiz devam edecektir. Bütün üyelerimizin gönlü rahat olsun."

Güngör Bağ kimdir