HADEF'ten Havza'daki demokrasi nöbetine destek

TAKİP ET

Havza'da devam eden demokrasi nöbetlerine katılan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, " Halkımız büyüklüğünü ve gücünü ortaya koymakta." dedi. Demokrasi nöbetine destek için Havza Dernekler Federasyonu (HADEF) Samsun Bölge ve Havza ve Köylerini Sevenler Derneği temsilcileri Havza'ya geldiler.

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından vatandaşlar tarafından başlatılan demokrasi nöbetleri Havza’da ilk günkü gibi devam ediyor.

Kevser Cami Önünde devam eden demokrasi nöbetlerine katılan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz demokrasi nöbetlerine destek için Havza’ya gelen HADEF Samsun Bölge ve Havza ve Köylerini Sevenler Derneği Yönetimi ve adın Kolları üyeleri ile sohbet etti. İkiz , “Halkımız büyüklüğünü ve gücünü ortaya koymakta.  Hainlerin hesaba almadığı Türk Halkı onlara en ağır darbeyi vurdu. İkinci bir emir gelene kadar nöbetlerimize devam edeceğiz. Bu gece bizlere destek vermek için Samsun’dan gelen HADEF Yöneticilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

HADEF Kurucu Başkanı Fikret Bıyık ülkenin birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece önünde hiçbir şeyin duramayacağını belirterek; “ Biz birliğimizi koruduğumuz sürece bizi kimse yıkamaz, yıkmaya gücü yetmez.” Dedi.

HADEF Samsun Bölge ve Havza ve Köylerini Sevenler Derneği Başkanı Harun Savaş ise; “ Bizler Samsunda 15 Temmuz’dan bu yana nöbetteyiz. Bu gece