HAK-İŞ'ten sosyal mesafeli 1 Mayıs kutlaması

TAKİP ET

Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Ziya Uzun, "1 Mayıs Emekçilerin Uluslararası birlik, mücadele ve dayanışma günü kutlu olsun" dedi.

Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Ziya Uzun, Hizmet-İş Sendikası Şube Başkan Yardımcısı Arif Çelik, Öz Sağlık İş İl Başkanı Muhittin Sever, Öz Güven-Sen İl Başkanı Uğur Han, Öz Büro İş İl Başkan Yardımcısı Recep Uzunkaya Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelerek “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü kutladı. Sosyal mesafenin korunduğu buruk kutlamada Başkan Uzun basın açıklaması yaptı. 

Ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle bu seneki 1 Mayıs’ı 27 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında “1 Mayıs Haftası” olarak kutlanıyor.  
HAK-İŞ Konfederasyonu kararına uygun olarak, 30 Nisan 2020 tarihinde valilik tarafından belirlenen Cumhuriyet Meydanında saat 11:00'de, HAK-İŞ Samsun İl Başkanlığı olarak temsili düzeyde katılımcıyla kutlandı. 


Hak-İş İl Başkanı Ziya Uzun, "Bizler, Türkiye'nin bütün emekçileri, emeklileri, işsizleri, yoksulları, kadınları, erkekleri, gençleri, yaşlıları, engellileri, meslek sahipleri ve sivil toplum kuruluşları olarak; tüm dünya emekçileriyle birlikte bugün yine 1 Mayıs'ta birlikteyiz.  
HAK-İŞ olarak; 23 Nisan’da Millî Mücadelemizin 100. Yılını tüm teşkilatımız ve emekçilerimiz ile İstiklal Marşımızı okuyarak büyük bir coşkuyla kutladık. Yine aynı gece başlayan rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan ayının milletimiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyoruz." diyerek talep ve önerilerini dile getirdi.

HAKİŞ