Halil Akgül: Gelecek için çalışıyoruz

TAKİP ET

Samsun'un Salıpazarı İlçe Belediyesi Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Halil Akgül, ilçede gerçekleştirdiği seçim çalışmalarında vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Halil Akgül, 31 Mart seçimlerinden sonra Salıpazarı ilçesine yeni hizmetler yapmaya hazırlandıklarını açıkladı.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYORUZ

31 Mart yerel seçim çalışmalarını mahalle gezileri ile sürdüren Cumhur İttifakı’nın Ak Parti Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Halil Akgül “10 yılda güzel işler yapmışız ki gittiğimiz her yerde yoğun ilgi ile kaşılanıyoruz.  Merkezdeki esnaf ziyaretlerimizin ardından mahalle ziyaretlerimiz devam ediyor. Kocalar, Karadere, Çağlayan, Dikencik ve Kırgıl Mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Gittiğimiz her yerde yoğun ilgi görüyoruz. Bunun sebebi 10 yılda Salıpazarı’nın geldiği noktadır. Halkımız neler yaptığımızı ve yine neler yapabileceğimizi iyi biliyor. Onlar bize güveniyor. Biz de onların bu güvenini boşa çıkartmamak için bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışacağız.

GELECEĞE YATIRIM YAPTIK

Günü birlik ve kısır siyaset içinde olmadık diyen Ak Parti Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Halil Akgül “Hiçbir dönem seçim siyaseti yapmadık. Hep önümüze, ileriye baktık. Eğitimden ulaşma, alt yapıdan çevre düzenlemesine, sağlıktan turizme Salıpazarı’nın geleceğine yatırım yaptık. Çocuklarımıza ve gençlerimize daha güzel bir Salıpazarı bırakmak için önümüzde bir beş yıl daha var. Bütün vaktimizi ve enerjimizi bu beş yılda Salıpazarı için harcayacağız.”dedi.