Hamlet'i Hamit yapıp Köy Tiyatro Topluluğu kurdu!

TAKİP ET

Elvinder ve Samsun Kadın Forumu tarafından düzenlenen Kadın Liderler Akademisi kapsamında başarı örnekleri ve deneyim paylaşımlarının yapılacağı ve Türk Caz Ustası Okay Temiz'in de katılıyla gerçekleştirilecek olan program 22 Nisan Cuma günü Saat 10:00'da Atakum Grand Amisos Otel'de gerçekleştirilecek.

Yapılacak olan program hakkında bilgi veren Elvin Derneği Başkanı Yeşim Gürsoy, "22 Nisan Cuma günü saat 10.00 da Atakum Grand Amisos Otelde devam eden KLAP içerisinde takım ruhunu oluşturma doğru ve tek sesi çıkarttığımızda gelen başarının nasıl bir şey olduğunu çok farklı bir etkinlikle gerçekleştireceğiz. Ünlü Türk Caz Ustası Okay Temiz bizlerle olucak. 

Perküsyon eğitimi ve peşine muhteşem bir konserle Türkülerin caz versiyonu ile çok renkli bir gün yaşatacak.

Yine topraktan Anadolu'nun narenciye tarlalarından on çocuklu bir ailenin  okuma yazma bilmeden çocuk gelin olarak evlendirilen kızı Ümmiye Koçak'ın ilk iş okuma yazma öğrenip "Hamlet'i, Hamit" yapıp tarla arkadaşlarıyla kurduğu Arslan Köy Tiyatro Topluluğu kurarak İtalya başta olmak üzere sayısız ödül alan ve en son senoryosunu kendi yazıp çektiği yün bebek flimi ile Amerika ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'dan aldığı ödülle inanılmaz başarılara imza atan bir hikayenin kahramanı ile tanışacağız.

Açık Platform düenlenecek olan Forum da ise kosgep başarı örnekleri ve deneyim paylaşımları kadının önündeki engeller çalıştayla belirlenecek ve sonuç çıktısı alınacaktır.

Kendi Hayatının Lideri olmaya başaran birinin önce kendi hayatı sonra çocukları yakınları çevresi ve toplumu nasıl olumlu etkileyeceğinin mesajını vermek ve bilgi erişimini kolaylaştırmak fark yaratmaka amacıyla yürüttüğümüz Kadın Liderler Akademisi Samsun Kadın Forumuna davet ediyoruz."