Hanefi Avcı Samsun'a geliyor

TAKİP ET

Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, TÜYAP tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle 23-28 Şubat 2016 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan Karadeniz 2. Kitap Fuarı'na katılacak.

Karadeniz 2. Kitap Fuarı 23-28 Şubat 2016 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılacak. Çok sayıda yayınevinin yazarları fuarda sevenleri ile buluşacak. Bu kapsamda eski Emniyet Müdürü, Tekin Yayınevi yazarı Hanefi Avcı 28 Şubat Pazar günü saat 14:00'de "Devlet Güvenliğini Tehdit Eden Yapılar" konulu söyleşisi ile fuara katılacak. 

Avcı'nın Ağustos 2010 tarihinde "Haliç'te Yaşayan Simonlar" adlı kitabı Angora Yayıncılık tarafından basılmış, kitabında Gülen cemaatinin emniyet teşkilatında örgütlendiğini ve telefon dinlemesi dahil yasadışı faaliyetlerde bulunduğunu iddia etti. Bu tarihten sonra Devrimci Karargah Örgütü'ne yardım ettiği gerekçesiyle Eylül 2010 tarihinde 15 yıl 4 ay 5 gün hapis cezası alan eski Emniyet Müdürü Avcı, Anayasa Mahkemesi'nin hak ihlali tespit etmesi neticesinde 20 Haziran 2014'te tahliye olmuştu.

Haber Merkezi

Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı kitap fuarı