Harika fırsatlar Digitürk'te sakın kaçırmayın!

TAKİP ET

Farklı alternatif yayınlarıyla dikkatleri üzerine çeken Digitürk, dijital yayıncılık alanında geliştirmiş olduğu teknoloji ile harika bir fırsatı size sunuyor.

Farklı alternatif yayınlarıyla dikkatleri üzerine çeken Digitürk, dijital yayıncılık alanında geliştirmiş olduğu teknoloji ile harika bir fırsatı size sunuyor.

Digitürk ile mükemmel yayınlara kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Yüzlerce kanalın yer aldığı Digitürk platformunda size özel hazırlanan paketlerden yararlanabilir ve tercihinizi yapabilirsiniz. Digitürk Paketleri arasında tercihinizi keyfinize göre gerçekleştirmeniz mümkün. 3D, 4K gibi teknolojik alt yapıları destekleyen Digitürk ile normal görüntü kalitesinin 3 katı daha fazla kaliteye sahip olan kanalların keyfini sürebilmeniz mümkün olacak. Digitürk tarafından size sunulan kutularda da eğlencenin keyfine sonuna kadar varabilirsiniz. Bu kutuları internete bağlayabilir, Hd yayın kalitesinden faydalanabilir, canlı yayınları geriye sarabilir, tekrar oynatabilir veya durdurabilirsiniz.

Sınırsız bir eğlence anlayışını evlerinize taşıyacak olan Digitürk, 250 ve üzerinde sayılan kanalları ile harika bir yayın ağını sizlere sunacak. Mezzo, VH1, Cartoon Network, Disney XD, NationalGeographic Channel, NationalGeographic Wild gibi yabancı kaynaklı kanallar evlerinize ulaşacak. Bunun yanı sıra Lig Tv aracılığı ile Spor Toto Süper Lig, İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga, Fransa Ligue 1, Brezilya Serie A, Rusya Premier Ligi Euroleague ve Basketbol Süper Ligi gibi dünyanın en heyecanlı spor organizasyonunu sizlere sunulacak. Tam bir eğlence kanalı konumunda ki Digitürk ile muhteşem ötesi bir deneyime ev sahipliği yapabilmeniz mümkün olacaktır. Digitürk paketleri genel anlamda kategorilere ayrılmıştır. Bunlar arasında spor, müzik, eğlence, belgesel, çocuk, yaşam, film, dizi, yetişkin içerikler yer almaktadır. Bu kategorilerde yayın yapan paketlere sahip olmanız halinde bir takım ücretsiz hediyeler de kullanımınıza sunulacak. Tarzınıza uygun kanalların paketler halinde sunulduğu bu platformda Film Dizi Paketi, Çocuk Paketi, Eğlence Paketi, Yetişkin Paket, Futbol paketleri, belgesel paketleri kampanyalı ve uygun fiyatlarıyla sizi bekliyor olacak. İsterseniz bu paketleri ekstra olarak kullanabileceğiniz Dilediğin yerde, dilediğin zaman, VİP Club, Lig Tv Mobil, Digitürk Mobil gibi uygulamalar ile keyifli ve bir o kadar eğlenceli bir dünyanın tam ortasında yerinizi alacaksınız. Digitürk yayınlarına kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilmek için Doğrudan Satış Kanalı servislerinden yararlanabilirsiniz. Bu servis aracılığı ile hem daha hızlı ve kolay bir abonelik seçimi gerçekleştirebilecek hem de kampanyalardan hızlı bir şekilde yararlanabileceksiniz.