Hasan Togar'dan Büyük Müjde

TAKİP ET

Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, "Türkiye'de ün yapmış bir firmanın sahibi beni arayarak, Cumhurbaşkanımızın talimatını izlediklerini ve ilçeye kenevir tekstil fabrikası kurmaya talip olduğunu belirtti" dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, Samsun Medya Grubu'na yaptığı özel açıklamada ilçeye yeni bir fabrika kurulacağını müjdeledi. Togar, "Keneverin başkenti Samsun olacak. Arazi bizden, kaynak Cumhurbaşkanımızdan, işçiler de Tekkeköy'den olacak. Kenevir tekstili konusunda Türkiye'de ün yapmış bir firma beni arayarak Cumhurbaşkanımızın talimatını izlediklerini ve ilçede kurulacak bu fabrikaya talip olduklarını belirtti" dedi.

İŞ DÜNYASININ GÖZÜ BİZDE

Samsun Canlı Haber TV'ye seçim süreci ve projelerle ilgili özel açıklamalarda bulunan Başkan Togar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tekkeköy'deki konuşmasında ilçeye kenevir atölyesi kurulması talimatı sonrası kendilerini yatırımcıların aradığını belirtti. Keneverin başkentinin Samsun olacağını dile getiren Togar, "İş dünyasının ilçemize gösterdiği ilgi bizim için ayrı bir gurur. Biz 56 yıl boyunca çok çektik. Tekkeköy'ün ne bir belediye başkanına ihtiyacı var ne de maceraya. Tekkeköy'ün AK Parti'ye ve AK Partili bir belediye başkanına ihtiyacı var. Bu seçimlerde, 17 ilçe arasında en yüksek oyu aldıktan sonra Cumhurbaşkanımızdan bu ilçenin meydanında bir kahve içme sözü alacağız" dedi

SEÇİMLER AK PARTİ KLASİĞİ

Seçim kazanmanın ve insanlarla kucaklaşmanın bir AK Parti geleneği olduğunu ifade eden Togar, "Son 5 yıl içerisinde bu ülkenin gireceği 6'ncı seçim olacak. Bu millet, bu seçimlerin önemini bizden daha iyi biliyor. Allah bizi, bize güvenen insanlara karşı mahcup etmesin. Bu millet bize, 20 yıldır karşılıksız destek veriyorsa bir bildiği vardır. Biz de bu millete mahcup olmamaya çalışıyoruz. Söyleyecek sözü olmayanlar, ülkesiyle, şehriyle ve ilçesiyle alakalı yapacakları olmayanlar sadece boş sözler söylüyor. Ama biz Tekkeköy'de 5 yılda gelişerek bir şehir haline geldik. 17 ilçe içerisinde son 5 yıl içerisinde en çok değişen ve gelişen ilçe Tekkeköy. 2019-2023 yılları arasında bu ilçe için muazzam projeleri olan tek siyasi parti ve adayı yine AK Parti'de var. Bizim bu insanlara minnet borcumuz var. Allahım bu borcu ödemek için bize sağlık ve çalışma azmi versin" şeklinde konuştu.

ARAMIZDA GÖNÜL BAĞI VAR

Togar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönlünde Tekkeköylülerin ayrı bir yeri olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanımızın kimsenin algılayamadığı Tekkeköy'e karşı bir sevgisi var. Biz, Cumhurbaşkanımızın bu ilçeye olan hassasiyetini bildiğimiz için, kendisi 100 yıllık bir hayali gerçekleştirdi ve ilçemizi 250 yataklı devlet hastanesine kavuşturdu. 600 gün sonra da hastanemizin açılışını birlikte yapacağımızı söyledi. 4 bin 550 kişilik üniversite öğrenci yurdunun merkezinin de Tekkeköy olacağını ifade etti. 2020 yılının sonunda bu ilçede 16 bölümlük fakülte de olacak. Cumhurbaşkanımız, 'Tekkeköy benden ne istedi de yapmadım' dedi. Cumhurbaşkanımızla aramızda gönülden kurulmuş bir bağ var" şeklinde konuştu.

Kaynak:Samsungazetesi

Hasan Togar