Hasköy Ortaokulu Cumhuriyet Bayramını Coşku ile Kutladı

TAKİP ET

Samsun Canik İlçesinde bulunan Hasköy Ortaokulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. Yıl dönümünü coşku ile kutladı. Saygı duruşı,ardından Müzik Öğretmeni Ahmet Anakök şefliğinde İstiklâl Marşı coşku ile okundu.

Okul Müdürü Hakan Özkan konuşmadında ,Ulus olarak büyük bir zafere ulaştırdığımız Kurtuluş Savaşı’mızı yeni, güçlü bir devletle ve Cumhuriyet yönetimi ile taçlandırışımızın 95. yılını büyük bir grur ve coşku ile kutlamaktayız. Bu sebeple bu çok önemli ve anlamlı günde herkesi büyük bir içtenlikle kutluyorum.

Hasköy Ortaokulu Müdürü Hakan Özkan konuşmasının ardından , Türkçe ve Güzel Okuma ve Yazma öğretmenleri Yeter Tekin ve Mehmet Aksoy'un eşsiz hazırladıkları şiir programında, öğrencileri sanki o anları yaşatırcasına şiirlerini okuyarak öğrenci ve öğretmenlere unutulmaz dakilar yaşattılar.

Hasköy Ortaokulu Resim Öğretmeni Songül Alp idaresinde hazırlatılan resim sergisi büyük ilgi topladı.Resim sergisinde Kahraman kadınlarımızın da yer aldığı köşe ilgi çekerken ,Gazete köşesi gibi eserlere de yer verilmiştir. Okul'da yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edidi.Dereceye giren öğrenciler Dilara Yılmaz birinci,Bilal Erdoğan ikinci,Emirhan Karataş üçüncü olmuştır. 

Hasköy Ortaokulu Cumhuriyet Bayramını Coşku ile Kutladı