Hasköy Ortaokulu'ndan 'Selâm olsun Tüm şehitlerimize'

TAKİP ET

Samsun'un Canik İlçesi Hasköy Ortaokulu öğretmenleri tarafından koreografisi düzenenlenen, öğrencileri tarafından uygulanan "Selâm olsun Tüm şehitlerimize" konulu anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Canik İlçesi Hasköy Ortaokulu Samsun İl Milli Egitim Müdürlüğü Maarif Hareketi Projesi kapsamında "Değerler Egitimi"ne yönelik anlamlı bir çalışmaya imza attı. 

Hasköy Ortaokulu öğretmenleri tarafından koreografisi düzenenlenen, öğrencileri tarafından uygulanan "Selâm olsun Tüm şehitlerimize" konulu etkinlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından ülkemizin dört bir yanında vatanımız için, milletimiz için mücadele eden, toprak bütünlüğünü bozmaya çalışan terör unsurlarına karşı mücadele eden Kahraman Mehmetçiğimize hep bir ağızdan yüksek sesle selam yollayıp, şanlı al bayrağımızı oluşturdular.

 

Okul yönetimi ve öğrenmenler tarafından, öğrencilere Bayrak, Vatan sevgisi aşılarken, Şehitlerimiz için rahmet, Gazilerimize de minnet ve şüran duygularını kazandırmaya yönelik gerçekleşen etkinlik büyük takdir topladı.