Hatice Örsün yeniden Başkan seçildi

TAKİP ET

07.02.2016 tarihinde Canik Türk Kızılayı şubesinde Canik Türk Kızılayı 3. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimde Hatice Örsün tek liste ile yeniden Başkan seçildi.

Kızılay’ın Şube Binasında yapılan secime Canik Belediye Başkanı ve Başkan yardımcıları ve Türk Kızılay üyeleri katıldı. 85 Üyenin katılımı İle yapılan kongrenin divan başkanlığını Canik Belediye Başkan Yardımcısı Ali Can Usta yaptı. Açılış konuşmasında haziruna katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Hatice Örs, Yaptıklarımız yapacağımızın teminatıdır. Kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz diyerek sözlerini tamamladı.

 Canik Belediye Başkanı Osman Genç yaptığı konuşmada, “Türk Kızılay’ı bizim olmazsa olmazımızdır. Canik Belediyesi olarak her zaman her yerde Türk Kızılay’ının yanındayız” dedi.

Divana sunulan liste öncesinde tüm delegasyon Hatice Örsün şube başkanlığı için tam liste dilekçe vererek divana sunulmuş ve delegasyon tarafından oylanmış ve tutanaklara geçilmiştir. Seçime geçilmeden önce Canik Belediye Başkan Osman Genç’e Canik Türk Kızılay’ı Şubesinin Onursal Başkanlığı için divana 85 adet talep dilekçesi verilmiş ve oylanmış tutanaklara geçen karar Genel Merkezin onayına sunulmak üzere divan tutanağına yazıldı.

Türk Kızılayı  3. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimde Başkan Hatice Örsün ekibi tek liste ile yeniden seçilmiştir.

 Hatice Örs Yaptığı konuşmada; “Sizlerden aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonra hep beraber güzel çalışmalar yaparak sesimizi tüm Samsun duyacaktır. Herkese teşekkür ederim” dedi.

 

 

Hatice Örsün