Havza Ak Gençlikten Avukatlar Günü Ziyareti

TAKİP ET

AK Parti Havza Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle aynı zamanda Avukat olan Ak Parti İl Başkanı Av. Ersan Aksu ve Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mücahit Yılmaz'ı ziyaret ettiler.

5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Ak Parti Samsun İl Binasında gerçekleşen ziyarette AK Parti Havza Gençlik Kolları Başkanı Kadircan Şenkal Ak Parti İl Başkanı Av. Ersan Aksu ve Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mücahit Yılmaz’ın günlerini kutlayarak hediyelerini takdim etti.

Ak Parti İl Başkanı Av. Ersan Aksu ve Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mücahit Yılmaz ziyaretlerden memnun olduklarını belirttiler.

Ziyaretler ile ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Havza Gençlik Kolları Başkanı Kadircan Şenkal yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Avukatlar Günü neden ile Ak Parti İl Başkanı Av. Ersan Aksu ve Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mücahit Yılmaz’ı ziyaret ettiklerini belirterek; “Adalet, tüm insanların ortak talebi ve beklentisi olmakla birlikte en temel hakkıdır. Yargı sisteminin ayrılmaz bir parçası ve savunma makamının temsilcisi olan avukatlarımız, adaletin tecellisi için insanları hakları konusunda bilgilendirip yönlendirerek, haklarını koruyabilmeleri ve kullanabilmeleri konusunda onlara yardımcı olarak önemli bir görevi de yerine getirmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle, avukatlık mesleğinin mensubu olan değerli büyüklerimizin gününü en içten duygularımla kutluyorum" dedi.   

Havza Ak Gençlikten Avukatlar Günü Ziyareti