Havza Aşağı Yavucuk Mahallesi Muhtarı Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür etti

TAKİP ET

Samsunun Havza ilçesinde Aşağı Yavucuk Mahallesi Muhtarı yapılan köy yolu nedeni ile astırttığı pankart ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür etti.

Aşağı Yavucuk Muhtarı Ahmet Kara, Yukarı Yavucak Mahallesi Murat Çankaya ve bir gurup mahalle sakini Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan yol çalışmaları sonrası Aşağı Yavucuk, Yukarı Yavucuk, Mürsel, Kıroğlu ve Kayacık Mahallelerini ilçe merkezine bağlayan gurup yoluna üzerinde ‘Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz’a Teşekkür Ederiz’ yazılı pankart arsak çalışmalardan ötürü teşekkür ettiler. çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 “Mahallemiz daha önce böyle hizmet görmedi.” diyen Aşağı Yavucuk Muhtarı Ahmet Kara, hazırlattığı pankartla Yılmaz’a teşekkür etti.

Gazetecilere yapmış olduğu açıklamada; Mahalle’ye ulaşım sağlayan gurup yolunun yapılmasının hayatlarını kolaylaştırdığına değinen Aşağı Yavucuk Muhtarı Ahmet Kara “Aşağı Yavucuk Mahallesi bu zamana kadar böyle hizmet görmedi. Alt yapı çalışması daha önceden yapılmıştı. Havza Belediyemiz tarafından mahalle içinde kilit parkemiz döşendi. Samsun Büyükşehir Belediyemiz ise mahallemizi ilçe merkezine bağlayan gurup yolumuzu yaptılar. Yapılan bu hizmetler ile hayatımız kolaylaştı. Kışın çamurdan yazın tozdan mahallemiz kurtuldu. Mahallemiz Havza’ya eş değer hizmetler yapıldı. Yapılan bu hizmetlerden ötürü Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’a, Havza Belediye Başkanımız Murat İkiz’e ve tüm ilgililere teşekkür ediyorum. Ayrıca ülkemizin ve milletimizin geleceği için gece gündüz çalışan, biz muhtarları he zaman yanında görmek isteyen ve bu hizmetlerin bizlere ulaşması için açmış olduğu yoldan ötürü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eder, Başkanlık yolunda her zaman yanından olduğumuzu bildiririm. İnşallah yeni Anayasa ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız Başkan olacak ve ülkemiz daha güzel yerlere gelecek.” dedi.