Havza Belediye Başkanı İkiz'e makamında ziyaret

TAKİP ET

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve özel bir televizyon işbirliği ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Liseler Arası Bilgi ve Kültür Yarışması'nın birincisi olan Havza Fen Lisesi öğrencileri Havza İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ferhat Tök, Okul Müdürü Köksal Çelikdemir, Okul Aile Biriği Başkanı Burak Kazdal ve Özel Kanalın Kültür Etkinlikleri Koordinatörü Şakir Demirci Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Samsun İl Birincisi Havza Lisesi öğrencileri Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e çiçek takdim ettiler.

Ziyarette Demirci Başkan İkiz’e yarışma hakkında bilgiler verdi. Demirci;  "Düzenlediğimiz yarışma Karadeniz’in en büyük kültür organizasyonudur. Samsun’daki 182 lisemizi ve 73 bin öğrencimizi kapsamaktadır. Havza Fen Lisesi'ni büyük başarısını kutluyoruz. " dedi.

Ziyaretin sonunda ise Havza Belediye Başkanı Murat İkiz il birincisi öğrencilere ödüllerini vererek madalyalarını taktı.

İkiz yapmış olduğu konuşmada Havza Fen Lisesinin kısa sürede yakaladığı başarının önemli olduğunu belirterek; “Okulumuz bilindiği gibi geçen yıl Fen Lisesi oldu. Bir yıl içerisinde İl Birinciliği gibi bir başarıyı yakalamaları önemli. Vermiş olduğumuz emeklerin karşılığını başarı olarak almak bizleri mutlu eti. Öğrencilerimizi ve okul idarecileri ile öğretmenlerimizi kutluyorum.” Dedi.

Özel Kanalın Kültür Etkinlikleri Koordinatörü Şakir Demirci’de Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e bir plaket takdim etti.