Havza Belediye Başkanı Murat İkiz asfalt çalışmalarını denetledi

TAKİP ET

Hafta sonu devam eden asfalt çalışmalarını denetleyen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e Karşıyaka Mahallesi sakinlerinden bir bayan çikolata ikram ederek teşekkür etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yaklaşık 7 gündür devam ve Değirmenüstü, Karşıyaka ve Mendühiye Mahallerinde devam eden sıcak asfalt kaplama çalışmalarını denetledi.

İkiz incelemelerinde gazetecilere yapmış olduğu açıklamada cumartesi ve Pazar günleri dahil olmak üzere asfaltlama çalışmalarına devam ettiklerini belirterek; “3Mahallemizde yaklaşık 15 kilometre sıcak asfalt yapacağız. Bu iş için 10 bin ton sıcak asfalt alımı gerçekleştirdik ve bu işin maliyeti yaklaşık 2 milyon lira civarında.  Halkımızı en kısa sürede bozuk yollardan kurtarmak için hafta sonları da dahil çalışmaktayız. Öncelikle halkımızdan vermiş olduğumuz rahatsızlıktan ötürü özür diliyorum. Yaklaşık 1 hafta daha çalışmalarımız devam edecek. Halkımıza göstermiş oldukları anlayıştan ve belediye çalışanlarımıza  emeklerinden ötürü teşekkür ederim.” Dedi.

Bu arada Karşıyaka Mahallesi Sakinlerinden Nurşen Sağlan isimli bir bayan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in yanına gelerek Başkan İkiz ve asfaltlama çalışmalarında çalışanlara çikolata ikram etti.

Nurşen Sağlam çalışmalardan ötürü memnuniyetini dile getirerek; “ Sizlerden Allah razı olsun. Çamurdan ve tozdan bizleri kurtardınız.  Başkanım sizlere teşekkür ederim.” Dedi.

İkiz ise bu davranış karşısında hizmetin görevleri olduğunu belirterek; “Göreve başladığımız günden bu yana amacımız insanların yüzünü güldürmek. Bu mutluluğu görmek her şeye bedel.” Dedi.