Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Aslançayırı İlkokulunu ziyaret etti

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz 2016 – 2017 Eğitim ve Öğretim yılının ilk günlerinde mezun olduğu Aslançayırı İlkokulunu ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz 2016 – 2017 Eğitim ve Öğretim yılının ilk günlerinde mezun olduğu Aslançayırı İlkokulunu ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenleri ile sohbet etti ve okul hakkında bilgiler aldı.
İkiz ziyaret esnasında bir zamanlar öğrenci olarak oturduğu sıralara oturdu ve öğrenciler ile sohbet etti.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz 1970’lı yıllarda o zamanlar köy olan Aslançayırı Mahallesinde ilkokuldan mezun olduğunu belirterek; “Çocuklarımıza tavsiyem kendilerini iyi yetiştirmeler ve hedef belirlemeleri. Çalışıldığında her şey oluyor.” Dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz göreve başladığı güden bu yana eğitim kurumlarına destek verdiklerini belirterek; “ 12 yıllık görev süremiz boyunca eğitim kurumlarımızın yanında olduk. Okullar Hayat Bulsun projesi kapsamında Havza Belediyesi olarak gerek ilçe merkezinde gerekse kırsal mahallelerimizdeki okullarımıza elimizden gelen desteği verdik ve vermeye devam edeceğiz. Tüm okullarımızın çevre düzenlemeleri dahil maddi ve manevi olmak üzere üzerimize düşen ne varsa yaptık ve yapacağız. Biliyoruz ki eğitime yapılan yatırım yarınımıza yapılan yatırımdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha güzel imkanlarda eğitim almaları için gücümüz oranda eğitim kurumlarımızın yanında olacağız.” Dedi.
İkiz 15 Temmuz darbe girişimi ardından yaşanan gelişmelere dikkat çekerek; “ Üzülerek görüyoruz ki bu hain çete eğitim kurumlarımızda yuvanmış. Atılan çok sayıda öğretmen bunun göstergesi. Buradan anlıyoruz ki geleceğe yön verecek olan çocuklarımızın eğitimleri konusunda daha hassas ve duyarlı olmalıyız. Çocuklarımız Dinine, Milletine ve Bayrağına bağlı iyi birer birey olarak yetiştirmek için eğitim kurumlarımıza sahip çıkmalıyız.” Dedi.
Yeni eğitim ve öğretim döneminde tüm öğretmenlere başarılar dileyen İkiz, “2016-2017 eğitim ve öğretim yılımız başladı. Bu senenin tüm öğrencilerimiz ve eğitim camiamız açısından verimli bir yıl olarak geçmesini temenni ediyor, kendilerine başarılar diliyorum. ” ifadesinde bulundu.