Havza Belediye Başkanı Murat İkiz:'Acılarımız paylaşıldıkça azalır'

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ömür Büyük'ün geçirdiği rahatsızlık nedeni ile hayatını kaybeden kayınpederinin cenaze merasimine katıldı.

Yurt dışında geçirdiği bir rahatsızlık nedeni ile hayatını kaybeden 70 yaşında ki Bayram Araz’ın Yaylaçatı Mahallesinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazında Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Belediyesi Daire Amirleri ve çok sayıda belediye çalışanı yalnız bırakmadılar.

Merasimde Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Arza ve Büyük ailesine baş sağlığı dileğinde bulundu.

İkiz Belediyenin bir aile olduğunu belirterek; “ Bizler bu güne kadar birçok başarılı işe imza attık. Bu işlerin arkasında emekleri ile alın terleri ile belediyemizin her biriminde çalışan kardeşlerimiz var. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada personelimizin acı ve tatlı günlerinde yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki acılar paylaşıldıkça azalır, mutluluklar ise paylaştıkça çoğalır. Bu bilinçle çalışanlarımızın acılarını ve sevinçlerini paylaşmak için her türlü gayreti göstermekteyiz. Cenabı Mevla’dan merhuma rahmet kederli ailesine başsağlığı dilerim.” Dedi.

Araz’ın naşı kılınan cenaze namazı sonrası Yaylaçatı Mahallesi Mezarlığına defnedildi.

Ömer Büyük ise taziyeleri kabül ederek; “Bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız Murat İkiz olmak üzer tüm mesai arkadaşlarıma, gelerek ve ya arayarak acımıza ortak olan gönül dostlarımıza teşekkür ederim.” Dedi.