Havza Belediye Başkanı Özdemir'den Bayram kutlaması

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Kurban Bayramı boyunca çalışacak olan kurumlara bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Özdemir; “Kurban Bayramı paylaşmak, kardeşlik, iyilik ve berekettir. Biz birlikte güçlüyüz, birlikte mutluyuz” dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir  ilk olarak Havza İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek Emniyet Müdürü Hüseyin Şaffak ve emniyet personeli ile bayramlaştı.

Başkan Özdemir ve beraberindekiler daha sonra sırası ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği, Havza İlçe Jandarma Komutanlığını, Havza Devlet Hastanesini ve Havza Bölge Trafik Amirliğini ziyaret ederek burada görevli personel ile bayramlaştı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Kurban Bayramı paylaşmak, kardeşlik, iyilik ve berekettir. Biz birlikte güçlüyüz, birlikte mutluyuz. Bir bayrama ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Bayramlar paylaşmanın ve yardımlaşmanın müstesna günü bu nedenle Bayram birlik ve beraberliğe vesile oluyor. Havza Belediyesi olarak Kurban Bayramında halkımızın rahatı için temizlik işleri müdürlüğümüz ve zabıtamız olmak üzere gerekli tüm birimlerimizin görevinin başında ve göreve hazır. Halkımızdan ricamız sosyal mesafe ve maske kuralına uymalar. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz. Hemşerilerimiz  Başta ilçemiz olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramlarını kutlarım.” dedi. 

Havza Belediye Başkanı Özdemirden Bayram kutlaması