Havza Belediye Meclisi 2018 yılının ilk olağan toplantısını gerçekleştirdi

TAKİP ET

Havza Belediye Meclisi Ocak ayı olağan toplantısı Saruhanlı Belediye Başkanı Murat İkiz'in başkanlığında gerçekleştirildi.

Havza Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Yaralı, tüm Havzalıların ve meclis üyelerinin 2018 yılını tebrik ederek, yeni yılın sağlık, huzur ve esenlik getirmesini temenni etti. 
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz 2017 yılında yaşanan gelişmelerin faydalarının 2018 yılında görüleceğine değinerek;"2018 Havzanın yılı olacak. Termal Fizik Tedavi Hastanemiz hizmete giriyor. Doğalgaz çalışmaları ise sona erecek. En önemlisi ise Havza Organize sanayi bölgemize gelecek olan yatırımcılar. 2017 yılında başlattığımız yerli otomobil üretiminin Havzamıza kazandırılması konusunda başladığımız ve yürüttüğümüz çalışmalarda inşallah Havza kazanan yerde olacak. Karadeniz ve Samsunun en büyük organize sanayi bölgesi olan Havza OSB bu iş için en önemli aday. Eğer Yerli Otomobil Havza'da üretilecek ise Havza'da üretilecek. 10000 dekarlık alanı ile Karadeniz’de tek uygun alan bizde." dedi.
İkiz 2018 yılı içersinde yine Havzanın yatırımcıların göz bebeği olacağını belirterek; "Avrupa’dan termal sağlık hizmetleri konusunda ilçemizde yatırım yapmak isteyen şirketler var. İnşallah Havza 2018 yılında termal ve sağlık turizmi ile sanayi alanında yapılacak yatırımlar ile bölgenin parlayan yıldızı ve cazibe noktası olacak. 2018 yılının ilçemiz, Samsunumuza, Ülkemize ve halkımıza hayırlar getirmesini Cenabı Mevla'm dan dilerim. dedi.
Toplantıda 10 gündem maddesi tek tek oylanarak oy birliği ile kabul edildi. 
Yapılan oylama sonucunda Denetim Komisyonu üyeliğine Hamza Akkurt, Mahmut Gümüştekin ve Necmiye Dilek seçildiler.