Havza Çamyatağı'nda Afat kurbanı etkinliği! Havza Haberleri

TAKİP ET

Havza'da çiftçiler, afetsiz ve bereketli bir tarım sezonu için kurban kesip dua etti. Bu yıl ilk afat kurbanı etkinliği Çamyatağı mahallesinde gerçekleştirildi.

Çamyatağı Mahallesi Erenler Camiinde düzenlenen afat kurbanı etkinliğine Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ile mahalle sakinleri katıldılar.
Etkinliğine Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir afat kurbanına katılan mahalle sakinleri ile bayramlaştılar.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir afat kurbanı etkinliğine katılan çocuklara çikolata dağıtarak yüzlerini gülümsetti.
Havza Kaymakamı Cengiz Nayman tüm çiftçilere bereketli ve afetsiz bir yıl dileyerek; “Allah öncelikle birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bayramınız mübarek olsun.” Dedi.
Afat kurbanı programına katılan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, çiftçilere afetsiz ve bereketli bir yıl dileyerek, “Cenab-ı Mevla'm niyetlerinizi kabul etsin. Rabbim tüm çiftçilerimiz bol bereketli bir sezon nasip eylesin. Tüm mahalle sakinlerimizin bayramlarını kutluyorum.”dedi.
Afat kurbanı programını ile ilgili bir açıklama yapan Çamyatağı Mahallesi Muhtarı Nevzat Güvenç, katılımcılara teşekkür ederek, “Her yıl afetlerden korunmak ve ürünlerimizin bereketli olması için kesmiş olduğumuz kurbanlarımıza bir yenisini daha ekledik. Bu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Havza Çamyatağında Afat kurbanı etkinliğ