Havza Çiftçi TV'ye konuk oldu

TAKİP ET

Çiftçi TV'de ülkemizin kültür ve turizm değerleri ile ekonomik zenginliklerini tanıtırken tarım ve hayvancılıkla ilgili gelişmelerden haberler veren Bizim Köy programının Havza'da ki çekimleri tamamladı.

Yönetmenliğini ve sunuculuğunu Erol Kılıç’ın yaptığı program kapsamında Havza’ya bağlı Çiftlik, Çakıralan ve Karameşe Mahallelerinde gerçekleştirildi.

Yapılan çekimlerde Çiftlik Mahallesi Muhtarı Mehmet Yıldırım, Çakıralan Mahallesi Muhtarı Ahmet Çavdar, Havza Ziraat Odası Başkanı ve aynı zamanda Karameşe Mahalle Muhtarı Coşkun Genç ile mahalle sakinleri bölgedeki hayvancılık ve tarım faaliyetleri hakkında bilgiler aktardılar.

İki gün boyunca devam eden program çekimlerine Havza Belediyesi de destek verdi.

Programın yönetmenliğini ve sunuculuğunu yapan Erol Kılıç; “Programımızda ülkemizin kültür ve turizm değerleri ile ekonomik zenginliklerini tanıtırken tarım ve hayvancılıkla ilgili gelişmelerden haberlere yer vermekteyiz. Çekimlerimizde bizlere destek olan başta Havza Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir’e, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt’a ve Havza Belediyesine teşekkür ederim.” Dedi.

Havza Çiftçi TVye konuk oldu