Havza'da 15 Temmuz Etkinlikleri Yapıldı

TAKİP ET

Havza'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen bisiklet turuna çok sayıda bisiklet tutkunu katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Havza Kaymakamlığı, Havza Belediyesi, Havza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bisiklet turuna katılanlar 6 kilometre pedal çevirdiler. düzenlendi.

 Kevser Parkı'nda başlayan tur öncesi konuşan Havza Başkanı Sebahattin Özdemir, “15 Temmuz hain darbe girişimi tarihimizin en büyük ihanetlerden biri. O karanlık gecede kahraman Türk milletinin milli mücadele ruhunu yansıtarak işgalcilerin üstesinden gelmeyi başardı. 15 Temmuz 2016’da hainlere karşı devletin gösterdiği kararlılık ve milletin gösterdiği kahramanlığı Havza’da yaşatılacak, 15 Temmuz hain darbe girişiminin asla unutulmadı ve unutulmayacak.” Dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam; “İlkini 2019 yılında gerçekleştirdiğimiz ve ilçemizde geleneksel hale getirmek için çalıştığımız bisiklet turumuzu bu yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü teması ile düzenledik. Katılımcılarımıza teşekkür ederiz.” Dedi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ise “Hayatın her alanında spor yer açmaya çalışmaktayız. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen bisiklet turumuzda bu çalışmalarımızdan biri. Açmış olduğumuz kurslarımızda milli ve manevi duyguları güçlü gençler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.”dedi.

Konuşmanın ardından bisikletçiler, Kevser Parkı'ndan başlayan yaklaşık 6 kilometrelik parkurda pedal çevirdiler.

Etkinliğe Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ile bisikletçiler katıldı. 

Havzada 15 Temmuz Günü Etkinlikleri Yapıldı