Havza Meslek Yüksek Okulundan Başkan Özdemir'e ziyaret

TAKİP ET

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)Havza Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ercan Tural ve öğretim üyeleri Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyarette ettiler.

Başkan Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Havza MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ercan Tural ve beraberindekiler Başkan Özdemir ile bir süre görüştüler.

Havza MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ercan Tural Havza MYO ve Havza Belediyesinin her zaman uyum içerisinde şehir için el ele çalıştığını belirterek; “İnşallah bu işbirliğimizi daha ileriye taşıyacağız. Okulumuz  ve öğrencilerimiz adına Havza Belediyesine okulumuza vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederim.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Açıldığı günden bu yana her zaman okulumuzun yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Yüksekokulumuz ilçemiz için önemli. Havza için hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşmak için tüm kurumlarımız ile birlikte çalışacağız.  İnşallah bu hedefe hep beraber ulaşacağız. Sayın Tural’a ve okulumuz yönetimine yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar dilerim.” Dedi.

Havza Meslek Yüksek Okulundan Başkan Özdemire ziyaret