Havza OSB'de yatırım kararı alan iş insanlarından Başkan Özdemir'e ziyaret

TAKİP ET

Havza Organize OSB'de 10 milyon liralık yatırım kararı alan MDG Ahşap Firması sahipleri Mehmet Sefa Macit ve Vahdettin Macit, Havza TSO Başkanı Erkan acar ile birlikte Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret ettiler. Havza Belediye Başkanı Özdemir; '. Havza Belediyesi olarak ilçemize yatırım için gelen tüm iş insanlarımıza kapılarımız açık.'dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette iş insanları Mehmet Sefa Macit ve Vahdettin Macit tarafından Havza Belediye Başkanı Özdemir’e yapılacak yatırım hakkında bilgiler verildi.

MDG Ahşap Firması Sahibi İş İnsanı Mehmet Sefa Macit; “7000 metrekarelik bir alan tahsisi için başvuru yaptık. Yapılan başvurumuz sonrası yer tahsisi gerçekleşti. Yaklaşık 2500 metrekare kapalı üretim alanı olacak olan fabrikamızda ahşap üzerine üretim yapacağız. İlk etapta 30 ila 40kişi arasında istihdam sağlayacak olan üretim tesisimiz 10 milyon liraya mal olacak. Havza OSB sunduğu imkanlar ve idarecilerin yakın ilgisi ile ilgilimiz çekti. Özellikle nakliye konusunda Havza OSB yatırımcılara cazip imkanlar sunmakta.” Dedi.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar; “1000 dekar alana sahip Havza Organize Sanayi Bölgesi'nin mevcut alanını 4500 dekara çıkartmak amacı ile çalışma başlatıldı. Ahşap işleme üzerine üretim yapacak olan firmamıza 7000 metrekare alan tahsisi yapıldı ve inşallah Ocak ayı gibi inşaat başlanacak. Kurulan her fabrika hem ilçemizin istihdamına hem de ülke ekonomisine katkı. Bu bilinç ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza OSB’ye yatırım kararı alan MDG Ahşap Firması Sahipler değerli iş insanlarımız Mehmet Sefa Macit ve Vahdettin Macit’e teşekkür ederim. Hem ilçemizin hem de ülkemizin kalkınması için üretime ve istidama ihtiyacı var. Bu bağlamda yapılacak olan bu yatırım bizler için büyük önem arz etmekte. Havza Belediyesi olarak ilçemize yatırım için gelen tüm iş insanlarımıza kapılarımız açık.  Havza OSB ilçemizin geleceği ve bizlerde bu bilinç ile çalışmaktayız. Bir kez daha ilçemize yatırım yapma kararı alan değerli iş insanlarımızı tebrik ediyor, yapacakları yatırımın öncelikle kendilerine, ilçemiz, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Havza OSBde yatırım kararı alan iş insanlarından Başkan Özdemire ziyaret